Maksimalno opuštanje: Dok ga u Barceloni otpisuju, Pjanić na "ludoj zabavi" uživa u životu!

Luda zabava u Grčkoj

Maksimalno opuštanje: Dok ga u Barceloni otpisuju, Pjanić na "ludoj zabavi" uživa u životu!

A. Čaušević

Miralem Pjanić nastavlja da uživa u odmoru i čini se da se previše ne obazire na pisanja medija u Španiji. 

Pjanić je u proteklih nekoliko sedmica obišao pola Evrope. Bio je na Azurnoj obali, pa u Bosna i Hercegovini, zatim na Jadranu, jedno vrijeme je boravio na Ibizi, a trenutno uživa u Grčkoj.

Bh. reprezentativni veznjak je u Grčku otputovao u društvu velikog prijatelja i poznatog zavodnika s Apenina, Marca Borriella.

Pjanić i Borriello su veliki prijatelj i redovno zajedno provode odmore, pa uopšte nije iznenađenje što su i ovog ljeta odlučili da zajedno uživaju u životu.

Bh. fudbaler i bivša zvijezda calcia su sinoć bili prisutni na jednoj od rođendanskih zabava, a Borriello je dio zabave objavio na društvenoj mreži Instagram.

Sluteći po videu i dešavanjima može se vidjeti kako se Pjanić maksimalno opustio i jednostavno je odlučio da sve medijske napise ostavi po strani i uživa s prijateljima.

Oglasi

Inače, već neko vrijeme italijanski i katalonski mediji nagađaju gdje će 31-godišnjak nastaviti karijeru nakon neuspješne avanture u Barceloni.

Danas se pojavila i vijest, možda i najvažnija do sada. Ako je vjerovati pisanju Mudno Deportiva bivši fudbaler Lyona, Rome i Juventusa je definitivno otpisan na Nou Campu.

Barcelona je spremna raskinuti ugovor s Pjanićem, odnosno pustiti ga da bez odštete ode u drugi klub. Nekolicina je zainteresovanih klubova, prije svih Juventus, a od prije nekoliko dana i Tottenham zbog Fabija Paraticija.

Barcelona želi da se rješava igrača koji ne trebaju Ronaldu Koemanu, uz to želi i uštediti dovoljno novca od plata kako bi mogla ponuditi što bolji ugovor Lionelu Messiju na čiji se potpis i dalje čeka.

Dakle, dojam je da su Pjanićevi dani na Nou Campu odbrojani. Mnogi će reći da zapravo nije ni dobio pravu šansu jer praktično od starta ga Koeman nije "mirisao", ali svakako dio krivice za možda i najlošiju sezonu u karijeri snosi i bh. reprezentativac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

kukuruz
Neka se on zabavlja, nema se šta drugo raditi u najgljupljem klubu na svijetu.
13 3
MethodMan
Pjanic ima kesa više nego vi i ja i naše komplet porodice, tako da mi demo sutra morat u 6 ustat, a on vise za života ne mora nista
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi