16

Komentari (16)

kommando88
Bosanski nego šta, neće biti izmišljeni srpsko-hrvatski na primjer
damir bosnjak
sta bosnjak..sta ovo sta ono..bosanac..zmaj..tako je novinaru..etnovjerske odrednice kuci ostavit..niko ne pise flamanac licanin zagorac sumadinac..o cemu vi pricate...Bosanac Zmaj
karlhajncbraco
Pohvale za forsiranje bosanskog jezika. Spomenite ponekad i Bošnjake.
karlhajncbraco
Bojim se da te niko ništa nije pitao. Očigledno je da ti smeta izraz Bošnjak.
karlhajncbraco
Ima, ima... Kako znaju napisati Srbin ovo ili Hrvat ono, tako lijepo neka napišu Bošnjak umjesto Zmaj što pišu.
mlacenica1
Jesi ti naporan s bosnjacima, jebli te oni. Nema bosnjacke reprezebtacije, niti su kome bosnjacki sportisti zanimljivi. Nacionalnost kao odrednica je ovdje potpuno nebitna. Niko ne govori ni o plavookim, crnomanjastim, socijalitistima, sportistima ateistima... kakve veze ima jel neko bosnjak u sportu.
karlhajncbraco
Ima veze. Kako nema veze kad napišu Srbin ili Hrvat? Nemam ja ništa protiv srpskog ili hrvatskog uspjeha u sportu, ali hajdemo malo o nekom Bošnji kad postigne neki uspjeh. To nećemo pročitati.
karlhajncbraco
Ako nema bošnjačke reprezentacije, ne znači da nema Bošnjaka. Nije na odmet spomenuti s vremena na vrijeme kako je Bošnjo zatresao mrežu tamo negdje.
zeleni_zub
jesil ti budala ili trolujes i pokusavas naci kretena da se s njim svadjas? Postoji reprezentacije Hrvatske i Srbije, znaci ima smisla ako napises da je neki Hrvat, drzavljanin Hrvatske dao gol. Isto tako, ima smisla da kazes da je Bosanac, drzavljanin Bosne i Hercegovine zabio gol. Za sve nas normalne navijace reprezentacije BiH nema nikakve veze jel taj igrac Bosnjak, Srbin ili Hrvat, dok god igra za BiH. Ako zabije Mato Jajalo, nece pisati Hrvat, vec Bosanac, jednako ko kad zabije Dzeko ili Pjana. Isto tako, zaboli nas kurac ako je neki Bosnjo iz Sandzaka zabio, ha on, ha SMS, isti kurko.
karlhajncbraco
Znači po tebi Bošnjak ne treba nikako pisati, ni u pojedinačnim sportovima? A gdje se to u BiH možeš izjasniti kao Bosanac ili Hercegovac? Za našu reprezentaciju igraju Srbi, Hrvati i Bošnjaci, i šta fali ako se napiše da je Bošnjo postigao gol? Država je sva podijeljena i sad problem predstavlja što ćemo napisati Bošnjak?!
Bhf
Jarane ti si puko ko lubenica,kakvi bosnjaci i sranje,to je izmisljena nacija posle rata,ja kazem da sam Musliman a ne neki bosnjak.Neznam dali je to neka nova vjera ili???Moji djedovi i pradjedovi su bili Muslimani tako da neznam sta si ti zapeo za bosnjake
Nermin Mujcic
A ja sam Bosnjak ili Bosanac(za mene su ista stvar) i nisam Musliman i zapravo Hrvati i srvini govore na Bosanski "svi znaju da je Bosanski najljepsi jezik" Jakov Mikalja, "Blago Jezika Slovinskoga ili Slovnik u kome izgovarajuse rjeci slovinske, i Latinski i Diacki" 1649 P.S. sve nacionalnosti su izmisljene!!!
Svojprisebi
istom je subotic bosanskim prico
HajroHajricaBabinHajrica
i vi bas znate da je bosanski hahahahaha xd
karlhajncbraco
Bosanski da, u čemu je problem?
Svojprisebi
u tvom pilecem mozgu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.