Atraktivne dame i alkohola more: Ibrahimović, Messi, Verratti i Neymar jedva stoje na nogama...

Luda rođendanska zabava

Atraktivne dame i alkohola more: Ibrahimović, Messi, Verratti i Neymar jedva stoje na nogama...

Admin Čaušević

Zabave fudbalera koji zarađuju ogroman novac djeluju rasipnički i luksuzno. Ne štedi se ni na čemu, i obično bude ludo i nezaboravno, tako je bilo i na rođendanskoj proslavi jednog od najboljih igrača današnjice čiji je poseban gost bio Zlatan Ibrahimović.

U Parizu je Marco Veratti proslavio svoj 30. rođendan. Sve je organizovala njegova dugogodišnja djevojka Jessica Aidi koja se pobrinula za pravi spektakl.

Na rođendanu su bili prisutni fudbaleri PSG-a uključujući najveće zvijezde poput Neymara i Loinela Messija, dok je bilo i gostiju sa "strane".

Ogromnu pažnju svakako je privukao poznati "ženskaroš" Marco Borriello, dok je Zlatan Ibrahimović bio zadužen za muzički repertoar.

Sluteći po fotografijama koje kruže internetom svi učesnici zabave su sebi dali oduška te su se poprilično opustili, posebno se to odnosi na Neymara koji je poznat kao zaluđenik u dobre zabave.

Oglasi

Među brojnim gostima našle su se i poznate manekenske Rose Bertram i Cindy Bruna koje su se također maksimalno prepustile užitku.

Tokom zabave uz čašiću alkholoa su bile organizovane i razne igre, a Neymar i njegov sunarodnjak Marquinhos su se jedva odvajali od stola.

"Ne postoje riječi da izrazim koliko te volim i koliko ti se divim. Ti si čovjek mog života, moj muž za uvijek i cijenim svaki trenutak uz tebe. Ti si motivacija da budem bolja osoba", poručila je Jessica svom dečku.

[twitter]https://twitter.com/BalBarys/status/1589631517038628865[/twitter]

Inače, Verratti je član PSG-a punih deset godina gdje je stigao iz Pescare za data skromnih 12 miliona i postao klupska legenda.

Ugovor sa Parižanima mu traje još dvije godine i već sada je dojam da će na Parku prinčeva završiti karijeru.

Sedmično na Parku prinčeva zaradi 280.000 eura pa i ne čudi zašto je rođendanska zabava bila raskošna te uopšte nije vodio računa o ukupnim troškovima.

Top Komentari

Lorrialla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi