Novo novinarsko lice osvaja Apenine, rijetko je gleda u oči: "Samo da vidim jesu li..."

Diletta dobila konkurenciju

Novo novinarsko lice osvaja Apenine, rijetko je gleda u oči: "Samo da vidim jesu li..."

Admin Čaušević

Maria Arreghini nova je sportska novinarka o kojoj pričaju Apenini. Voditeljica na canalu Sportitalia je zatvorila sezonu vođenjem programa pod naslovom "Marijino mjesto" u kojem je intervijusala razne sportiste poput nogometaša i boksera. 

Za Arreghini su mnogi spremni reći da je to nova Diletta Leotta, a u prvi plan padaju njenje ogromne grudi zbog čega su se inostrani i mediji raspisali o 24-godišnjoj Italijanki.

Italijanka ima više od 574.000 pratitelja na Instagramu, a nedavno je oduševila mnoštvo svojih fanova itekako pikantnim fotografijama.

Maria Arreghini rođena je 12. parila 1998, a visinom od 173 cm centimetra svakako njene ogromne grudi privlače najviše pažnje.

Godine 2017. okrunjena je za Miss San Colombana. Na Sportitalia, osim što je objavila seriju intervjua "jedan na jedan" u formatu pod njezinim imenom "Marijino mjesto", vodila je televizijsku emisiju Rally Dreamer.

Oglasi

Od iduće godine Maria Arreghini trebala bi dobiti značajniju ulogu u programskoj shemi i cilj je progurati se do vodećih tv kanala na Apeninima.

Međutim, vrlo malo se zna o privatnom životu Marije Arreghini. Za njene fanove je najvažnija informacija je svakako ta da nema dečka.

Prije nekoliko mjeseci je gostovala u jednoj emisiji sa navijačima najpopularnijih italijanskih klubova kao što su Juventus, Milan, Inter, Napoli...

U jednom trenutku pristalica Nerazzurra je tražila da ustane te je zavodničkim plesom dodirnuo Mariju za grudi, a njoj je sve bilo smiješno i nije se previše bunila.

Kao što znate sviđa mi se sunčanje, a na jahti je još bolje", poručila je ona u opisu fotogafije s kojom je izludila svoje fanove.

Ukoliko u narednim godinama dođe do kanala poput Sky Sportsa ili platforme DAZN nema sumnje da će joj popularnost još više porasti.

Top Komentari

Edis_91
Ja sam nju davno otkrio moj novinaru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti