Muškarci poludjeli za kratkim snimkom na kojem je kćerka Pepa Guardiole

Prava je ljepotica

Muškarci poludjeli za kratkim snimkom na kojem je kćerka Pepa Guardiole

Edmir Škorić

Pep Guardiola je jedan od najboljih svjetskih trenera, a o njegovom životu i karijeri zna se gotovo sve.

Guardiola je vodio velike klubove kao što su Barcelona i Bayern, a danas sa dosta uspjeha trenira Manchester City.

I dok je Pep u potpunosti posvećen nogometu i traži način kako da Cityju donese toliko željenu Ligu prvaka, njegova kćerka Maria Guardiola privlači veliku pozornost aktivnostima na društvenim mrežama.

Za Mariju se prvi put čulo prošle godine, kada je objavljeno da je u vezi sa engleskim reprezentativcem Dele Allijem, koji je tada igrao u Tottenhamu, a danas je kao igrač Evertona posuđen Bešiktašu.

Mlada španska ljepotica osvanula je na fotografijama na kojima strasno ljubi bivšeg veznjaka Tottenhama, ali on danas već ima novu djevojku, dok nije poznato da li je Maria u novoj vezi ili je i dalje sama nakon prekida.

Oglasi

Maria je na svom Instagramu ovih dana promovisala kolekciju kupaćih kostima i u malom bijelom bikiniju pokazala kako je zgodna.

Maria svoje pratitelje na Instagramu često časti vrcavim slikama na društvenim mrežama. Ova 21-godišnja plavokosa ljepotica ima zanosno tijelo i zaista ima čime da se pohvali.

"Jednom kraljica uvijek kraljica", napisala je kratko u videu od svega par sekundi koji je objavila na Instagramu i na kojem se vidi kako nosi mali bikini.

Oglasi

Maria ima preko 383.000 pratitelja na Instagramu, a svi oni sada su počašćeni divnim prizorom. Nema sumnje da će bivša djevojka Dele Allija nastaviti da na ovakav način "časti" sve one koji je prate i koji s nestrpljenjem čekaju nove objave.

Za nju kažu da je navijačica Cityja, što i ne čudi s obzirom da njen otac vodi taj klub. City igra sjajno i u Ligi prvaka i u Premier ligi i na krilima Erlinga Haalanda mogao bi da ima nezaboravnu sezonu, što će svakako izmamiti osmijeh na lice lijepe Marije, ali i svih navijača kluba iz Manchestera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeOZs13M954/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSco1P-M0bE/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B35AID-BFIr/[/instagram]

Oglasi