Grudi joj stvorile problem: Lijepu Mariju na stadionu Chelseaja tjerali da zakopča jaknu

Maria je poznati model i navijačica Chelseaja

Grudi joj stvorile problem: Lijepu Mariju na stadionu Chelseaja tjerali da zakopča jaknu

E. Škorić

Djevojka po imenu Maria Liman izabrana je najseksi navijačicom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine i od tada je često na naslovnim stranama raznih časopisa.

Maria je ruska ljepotica koja se proslavila tokom Mundijala u njenoj zemlji. Popularnost je stekla tokom utakmica 2018. godine, a poznata je i kao strastvena navijačica londonskog Chelseaja.

Često je viđena na Stamford Bridgeu, a posljednji put je bila na ovom stadionu za vrijeme utakmice protiv Brentforda, uživo svjedočila još jednoj katastrofi Chesleaja koji je poražen sa 2:0 i koji se odavno, žargonski rečeno, ne može sastati s loptom.

Iako svoje boravke na londonskom stadionu pamti po lijepom, ovaj put se to nije dogodilo. Osim što je razočarana porazom Plavaca, Maria je doživjela neugodnu situaciju.

Kako je sama otkrila na društvenim mrežama, Mariju su u jednom trenutku na stadionu zamolili da zakopčka jaknu jer je "previše nepristojno odjevena".

Ruskinja (29) na utakmici Chelseaja, kojeg obožava zajedno sa reprezentacijom Rusije

Maria je PlayBoy model i ujedno je samo jedna u nizu zgodnih žena koje su odlučile da putem OnlyFansa, sajta za odrasle, naplaćuju svoje golišave fotografije ili video materijale.

Oglasi

29-godišnju influencericu na Instagramu prati više od milion ljudi, a tamo se mogu pronaći brojne izazovne fotografije koje su joj i pomogle da dođe do tolikog broja pratitelja.

Na nekim fotografijama je potpuno gola, iako je na većini u bikiniju ili oskudnim odjevnim kombinacijama uz pomoć kojih svijetu otkriva svoje adute kojima se itekako hvali, pa čak i kada dođe na tribine stadiona u Londonu.


Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_7rwQCFwos/[/instagram]

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eterno_Capitano
Usta im se okrenula :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi