Lud, luđi, Mario Balotelli: Samo on može na ovakav način ući u novu godinu
Foto - Instagram

Nevjerovatan je

Lud, luđi, Mario Balotelli: Samo on može na ovakav način ući u novu godinu

Midhat Šljivak

Čuveni italijanski napadač Mario Balotelli tokom karijere je napravio brojne ludosti van terena.

Jedan od detalja koji će se uvijek pamtiti je vatromet iz 2011. godine kada je u Manchesteru zapalio kuću.

Italijan je s prijateljima organizovao zabavu, koristili su vatromet kako bi se zabavili i to je na kraju uzrokovalo požar u kući.

Srećom u tom incidentu niko nije povrijeđen, a Balo se odlučio našaliti s tom situacijom, pa je 31. decembra objavio zanimljivu poruku na Instagramu.

Postavio je fotografiju automobila napunjenog brojnim petardama i vatrometom, označio je Manchester City i uz osmijeh je poručio:

"Spremni smo".

Italijanski napadač trenutno nastupa u Turskoj. Nosi dres Adana Demirspora i u 20 nastupa ima učinak od osam golova i četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi