Mark je doktor za klađenje: Ono što je pogodio zaista je nevjerovatno, ali pravi tiketi tek čekaju

Ima nos za klađenje

Mark je doktor za klađenje: Ono što je pogodio zaista je nevjerovatno, ali pravi tiketi tek čekaju

M. Šljivak

Profesionalni kladioničar često znaju dići zaista ogromne iznose.


Međutim, Amerikanac imena Mark je zaista istinski profesionalac i zna pogoditi zaista nevjerovatne stvari.

Tako je prethodnih dana odlučio da uloži novac na novi klub Toma Bradyja. Odabrao je opkladu da će Brady potpisati za Tampa Bay Buccaneerse i pogodio je.

Uložio je po 500 dolara na dva tiketa i uzeo je ukupno nešto više od 40.000 dolara. Odmah je odlučio investirati novac na to da će Buccaneersi osvojiti NFC konferenciju, a ako se to desi inkasirat će gotovo 400.000 dolara.

"Opklada na Buccaneerse je ima smisla. Bucsi imaju solidne igrače, a Tom brine o svom nasljeđu", rekao je Mark ulažući 500 dolara na tiket.

Nešto kasnije ponovo se vratio i odlučio je uplatiti još jedan identičan tiket i na kraju je uzeo 40.000 dolara bez puno muke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi