Potrošio 200.000 eura na Ferrari, a vozi se taksijem: "Ne volim da vozim jer mi je to dosadno"

Marquinhos priznao

Potrošio 200.000 eura na Ferrari, a vozi se taksijem: "Ne volim da vozim jer mi je to dosadno"

E. Čaušević

Fudbaler PSG-a, Marquinhos, priznao je da se više voli voziti taksijem nego svojim automobilom.

Ovaj 26-godišnji Brazilac već nekoliko godina nosi dres kluba iz Pariza, te je svojevremeno bio jedan od najplaćenijih igrača PSG-a.

U dosadašnjoj karijeri Marquinhos je zaradio ogroman novac, ali znao je da se dobro počasti. Potrošio je skoro 200.000 eura na Ferrari 458 Italia, ali ovaj automobil većinom skuplja prašinu u garaži.

Brazilac je priznao da se više voli voziti u taksiju nego biti za volanom svog Ferrarija.

"Ne volim da vozim jer mi je to dosadno. Ferrarija sam kupio kada sam stigao u PSG i istina je da ga koristim baš rijetko. Većina fudbalera dolazi na treninge svojim automobilima, ali ja to ne radim. Više volim da se vozim u taksiju", kaže Marquinhos i dodaje.

"Ferrari koristim samo kad izlazim s porodicom ili prijateljima. Kada sam postao profesionalac uvijek sam htio da imam svoj automobil i kad sam kupio Ferrarija rekao sam sebi 'To je to, uspio si'. No, ne uživam baš toliko kao što sam mislio".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi