Icardi je danas primio poziv iz policije koji ga je zaprepastio
Foto - EPA

Opljačkana mu kuća i nije ostalo gotovo ništa vrijedno

Icardi je danas primio poziv iz policije koji ga je zaprepastio

M. Šljivak

Napadač PSG-a Mauro Icardi nije danas čuo lijepe vijesti.

Dok je bio na putu sa ekipom u Lorientu, njegov dom u Parizu je opljačkan, a provalnici su ga ojadili za ogromnu cifru.

Francuski mediji pišu da je Argentinac ostao bez brojnih dragocjenosti i da je vrijednost stvari koje su odnijete veća od 400.000 eura.

Lopovi su očigledno dobro pratili kretanje argentinskog napadača. Iskoristili su činjenicu da je na putu i da mu porodica nije u Parizu, te su izvršili zaista ogromnu pljačku.

Policija traga za počiniocima i pokrenuta je opsežna istraga.

Top Komentari

MethodMan
Neka mashAllah treba svim igracima ovako dok ne smanje plate za trčanje za loptom, fudbal najvise volim od sporednih stvari u životu, al nikad nisam bio i uvijek cu biti protiv milionskih iznosa za ljude koji trče za loptom
5 1
miki30
Šta li je sa Wande, da li je ok??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi