Atraktivna plavuša ne dolazi sebi zbog 53 godine Berlusconija, nije ni čudo zašto

Održana sahrana bivšem predsjedniku Milana

Atraktivna plavuša ne dolazi sebi zbog 53 godine Berlusconija, nije ni čudo zašto

Admin Čaušević

Italijanski medijski tajkun, političar i bivši predsjednik klubova Milana i Monze, Silvio Berlusconi, sahranjen je danas nakon što je preminuo u ponedjeljak 12. maja u 87. godini života.

Na posjećenoj svečanosti u milanskoj katedrali Duobom od Berlusconija se oprostilo više od dvije hiljade ličnosti iz svijeta sporta, politike i ostalih sfera života.

Najteže je bilo Marti Fascini, posljednjoj Berlusconijevoj partnerici. Ova 33-godišnjakinja je bila neutješna i sve je vrijeme plakala za Don Silvom.

Berlusconi je Fascini bio više od partnera pošto ju je uveo u politiku i naučio mnogo čemu o životu i nije joj smetalo što je bio čak pet decenija stariji od nje.

Nisu se službeno vjenčali, ali joj je Berlusconi priredio neku vrstu zaručničku svadbe, svakako posebnu ceremoniju, a ona je nosila bijelu haljinu i sve je bilo nalik vjenčanju.

Oglasi

Prije Marte Berlusconi je bio sa malim milionom veza, a uvijek je govorio da je njegova pokojna mama Rosa najvažnija žena u njegovom životu.

Inače, Fascina ne bi trebala dobiti ništa od 6.4 milijarde bogatstva koje je ostalo iza Berlusconija pošto će većinu podijeliti njegova djeca.

U braku je bio tri puta, a iza njega je ostalo troje djece, kćerke Marina, Eleonaora i Barbara i sinovi Piero Silvio i Luigi koji su bili u prvom redu na današnjoj sahrani.

S obzirom na ljubav prema fudbalu nije iznenađenje što su se na sahrani pojavila brojna poznata lice iz Serije A poput Maxa Allegrija, Giuseppea Marotte, Aurelia De Laurentisa i brojni drugi.

Sahrana nije mogla proteći ni bez dugogodišnje supruge Francesca Tottija, Ilary Blasi koja je svojevremeno bila angažovana na jednoj od Berlusconijevih TV stanica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi