Mason Greenwood ponovo uhapšen: Napravio je nevjerovatnu glupost i završio je iza rešetaka
Foto - Screenshot

Novi problem za fudbalera Manchester Uniteda

Mason Greenwood ponovo uhapšen: Napravio je nevjerovatnu glupost i završio je iza rešetaka

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Uniteda Mason Greenwood (21) ponovo je završio iza rešetaka.

Talentovani napadač tima s Old Trafforda je u prethodnih devet mjeseci prolazio kroz pravi pakao. Prvo je optužen za prebijanje, a zatim i za silovanje djevojke.

[twitter]https://twitter.com/FutbalPaparazzi/status/1487699009837965314[/twitter]

Nakon određenog perioda iza rešetaka Greenwood je pušten na slobodu. Imao je zabranu prilaska žrtvi, ali se toga nije držao.

Jutros je Greenwood ponovo uhapšen. Policija se pojavila u njegovom domu, obavljen je razgovor s njim i zatim je u pratnji organa reda prebačen u pritvor.

Razlog hapšenja je navodno kršenje pravila kaucije prema kojima mu je bilo zabranjeno približavanje žrtvi. On to nije ispoštovao i ponovo je iza rešetaka.

Oglasi

Ipak, aktivnosti na Instagramu pokazuju da se čudne stvari dešavaju između Masona i njegove bivše djevojke Harriet Robson. Oni su se zapratili, očigledno je došlo do kontakta i to je Masona ponovo odvelo iza rešetaka.

Greenwood je sam sebi uspio upropastiti karijeru. Predviđala mu se velika budućnost, ali nakon svega što se desilo, teško da će se ikad isti vratiti na teren.

Posljednji meč ovaj 21-godišnjak odigrao 22. januara prošle godine, a zatim su počeli problemi koji će ga doživotno proganjati.

Manchester United ga je odmah po saznanju o skandalu suspendovao. Nisu čekali previše da to naprave i doslovno su se odrekli usluga ovog 21-godišnjaka.

Mason Greenwood je za prvi tim velikana s Old Trafforda debitovao u martu 2019. godine. Odigrao je 129 utakmica za ovaj klub i postigao je 35 golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Kakav igrac i kako sebi mlad unisti karieru
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije