Englezi bruje o djevojci koja je ušla u džip premierligaške zvijezde, sve je očarala ljepotom

Nova ljubav na pomolu?

Englezi bruje o djevojci koja je ušla u džip premierligaške zvijezde, sve je očarala ljepotom

Edmir Škorić

Fudbaleri engleske Premier lige pravi su mamac za zgodne djevojke, naročito oni koji su mladi i slobodni, što je slučaj sa zvijezdom Manchester Uniteda.

Engleski reprezentativac uočen je kako šeta u središtu grada Altrinchama, nedaleko od Manchestera. Bio je ležerno obučen noseći crnu trenerku i kačket, a posebnu je pažnju privlačila zgodna i lijepa plavuša koja je šetala pored njega.

Mason Mount i djevojka koju će engleski mediji vjerovatno tek da razotkriju, nakon šetnje zaputili su se prema njegovom skupocjenom Land Rover Defenderu 4x4 vrijednog 120.000 funti.

Interesantno da je bivši igrač Chelseaja najprije morao da plati kazni za nepropisno parkiranje, nakon čega su se udobno smjestili i otišli u nepoznatom pravcu.

Mason Mount u društvu nepoznate djevojke

"Mora da je to njegova nova djevojka", pišu Englezi, koji i dalje pokušavaju odgonentnuti o kome se radi.

Mason Mount je zbog povrede propustio uzbudljiv duel Uniteda i Sheffielda (3:2) u srijedu navečer, a nije igrao ni nedavno protiv Coventryja, kada je njegov tim nakon penala izborio finale FA kupa u kojem će odmjeriti snage s gradskim rivalom Cityjem.

Oglasi

Mason je prije izlazio s Chloe Wealleans-Watts prije nego što su se razveli nakon pet godina 2022. godine.

U međuvremenu su mediji izvještavali da je najpoželjeniji neženja engleskog fudbala pronašao novu djevojku na grčkom otoku Hydra tokom odmora. Tada je viđen sa američkom manekenkom Claire Grossman, ali očito je to bila tek kratka avantura fudbalske zvijezde.

Engleski mediji nagađaju da je pronašao novu ljubav, ali još je nisu 'razotkrili'

25-godišnjak rođen u Portsmouthu u Manchester United je stigao prošlog ljeta iz Chelseaja za oko 60 miliona eura, a trenutno je ove sezone sakupio 17 nastupao i dao po jedan gol i jednu asistenciju, no nije previše igrao zbog povrede.

Iako su se silno radovali njegovom dolasku, navijači Manchester Uniteda sada su razočarani i vjeruju da je Mount bio promašena investicija, ali ako su neki navijači navikli na takve stvari, onda su to zasigurno Unitedovi navijači koji od Sir Alexa Fergusona čekaju da se tim vrati na staze stare slave.

Top Komentari

Adrian
Koga je tačno očarala?
0 0
bk123
Nema u njoj 50 kg s ovom odjećom na njoj....bezveze
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi