Matiću zavide i saigrači: Ovo je supruga koju je upoznao kada je bio niko

Rijetko se pojavljuje u medijima

Matiću zavide i saigrači: Ovo je supruga koju je upoznao kada je bio niko

Ima lijepih nogometaša i onih koji to nisu, ali teško da ćete pored ijednih vidjeti pripadnice nježnijeg pola koje nisu prave ljepotice. Kada nisu na terenu, nogometne zvijezde su obično okružene lijepim ženama, a jednu takvu pokraj sebe ima i Nemanja Matić iz redova Manchester Uniteda.

Njegova supruga Aleksandra se ne pojavljuje često u medijima, ali zbog svoje ljepote nije mogla da ostane nezapažena u Engleskoj, pa se sve češće njezino lice nalazi na stranicama dnevne štampe.

Najskuplji srbijanski nogometaš je sa Aleksandrom u braku već osam godina. Plod njihove ljubavi su dvoje djece, a jedno drugom su, kako je Nemanja nekoliko puta do sada izjavljivao, najveća podrška.

Jedne prilike je i Aleksandra ispričala kako je počela njihova bajka. U tom periodu Nemanja je igrao u Slovačkoj, za Košice, klub koji ne može da se poredi s velikanima čije je dresove nosio posljednjih godina. 

"Nismo se smuvali prvi put kad smo izašli. On je morao da se vrati u Slovačku, a ja sam ostala na Ubu. Poslije njegovog povratka izašli smo ponovo i onda me je pitao da mu budem djevojka... Tako je počela naša bajka", rekla je današnja gospođa Matić u prošlosti.

O njezinoj ljepoti je suvišno trošiti svaku riječ, što ćete se i uvjeriti ukoliko pogledate fotografije u galeriji.

Top Komentari

snupi
Prosjek
4 0
rimke
al je nahvaliste ja mislio dolly castro
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi