Matildine fotografije s Mourinhom izazvale dosta pažnje

Jose u drugačijem izdanju

Matildine fotografije s Mourinhom izazvale dosta pažnje

E. Škorić

O Joseu Mourinhu uglavnom čitate kao treneru, rijetko kada ćete naći neke informacije iz privatnog života.

Mourinho je na naslovnicama kada gubi ili kada osvaja, ali ne zbog skandala ili određenih vansportskih aktivnosti. Portugalac vodi privatno miran porodičan život i ne dozvoljava medijima da mu diraju u te stvari.

Međutim, njegova kćerka Matilde na društvenim mrežama objavi ponekad fotografiju iz prošlosti zajedno sa ocem Joseom. Na tim slikama portugalski stručnjak izgleda sretno, nasmijano, raspoloženo... Danas ga uglavnom viđamo s ozbiljnim grimasama i ljutog, ali treba imati na umu da slike poput one s bazena datiraju iz 2004. godine, kada je Mourinho bio prvak Evrope s Portom.

Matilde i njen mlađi brat na slikama su uvijek uz oca Josea, koji je očito bio jako brižan prema svojoj djeci.

Mourinho je trenutno na mukama, ispao je od Seville u Ligi prvaka, a njegov Manchester United odavno je ostao bez šansi za titulu u Premier ligi.

👨‍👧‍👦❤️🥇🤗

A post shared by Matilde Faria (@matildefmf) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi