Mourinho u hotelu igrao FIFA-u, znate li s kojim timom?

Play Station u rukama Portugalca

Mourinho u hotelu igrao FIFA-u, znate li s kojim timom?

E. Škorić

Godine su samo broj, dokaz tome je i karizmatični portugalski trener Jose Mourinho.

Mourinho je čovjek koji uvijek djeluje ozbiljno, mada se ispod površine skriva jedno veselo lice i osoba koja voli da uživa, pa čak i u igranju Play Stationa.

U hotelu Lowry je navodno Mourinho pred sutrašnji duels Burnleyjem igrao Play Station 4, a na repertoaru je bila FIFA 18. Šta bi drugo, zar ne?

Zanimljivu priču donosi The Sun, koji tvrdi da je Mou našao malo slobodnog vremena iako Alexis Sanchez treba da dođe i Čileanac je glavna tema na Otoku, ali i općenito u Evropi.

Mourinho je ućivao u konzoli s kojom je uhvaćen ispred hotela, a neki tvrde da je igrao s Manchester Unitedom, ali i da je 'testirao' Alexisa Sancheza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi