Procurili novi detalji afere o kojoj je sedmicama brujala cijela Argentina

China je ipak bila sa Maurom?

Procurili novi detalji afere o kojoj je sedmicama brujala cijela Argentina

Edmir Škorić

Prethodnih sedmica u medijima je aktuelna bila priča o Mauru Icardiju i Wandi Nari.

Argentinski napadač je optužen da je prevario svoju suprugu, koja je bila toliko bijesna da ga je ostavila, no nekoliko dana kasnije njih dvoje su izgladili odnose i ponovo su zajedno.

Kriva za sve je Maurova "virtualna ljubavnica" China Suarez. Iako se prvobitno smatralo da se argentinska glumica samo dopisivala sa Maurom, čini se da je između njih bilo i nešto više od toga.

“Icardi je prošle sedmice dobio ogroman broj pitanja, a priznao je da je s njom bio u hotelu. Icardi je svojim saigračima iz PSG-a rekao da je glumicu poljubio samo zato što je bio bolestan i nisu imali seks", kazala je argentinska voditeljica Yanina Latorre na argentinskoj televiziji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVv0L71PlWI/[/instagram]

"Bili smo tamo zajedno, ali nije bilo seksa", navodno je Mauro takođe otkrio supruzi Wandi objašnjavajući date koji je imao sa Chinom u pariškom hotelu.

Wanda, međutim, posjeduje gole fotografije glumice i navodno je spremna, ako do toga dođe, da ih plasira u javnost. No, vrlo je moguće da je sada sve to stvar prošlosti i da su nastavili dalje kao da se ništa prije nije ni dogodilo.

Top Komentari

Klicko
Nisam odavno vidio ovu vijest hehe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi