Opljačkana mu kuća i nije ostalo gotovo ništa vrijedno

Icardi je danas primio poziv iz policije koji ga je zaprepastio

9

Komentari (9)

user1583752673
miki30
Šta li je sa Wande, da li je ok??
Jozef
I mene zanima, je li ostala ili su i nju odveli. S obzirom da nije ostalo ništa vrijedno...
MethodMan
Neka mashAllah treba svim igracima ovako dok ne smanje plate za trčanje za loptom, fudbal najvise volim od sporednih stvari u životu, al nikad nisam bio i uvijek cu biti protiv milionskih iznosa za ljude koji trče za loptom
AmarSahi
Vjeruj mi da je biti fudbaler najbolji posao, zarađuješ hiljade i hiljade eura, ne moraš ništa ni raditi za pobjedu tima pogotovo ako si u PSGU kao ovaj Icardi, još uz to ako voliš fudbal ima da uživaš.
Dr.Lehrer
@MethodMan iskreno nije ti komentar na mjestu. Pa to isto da kazes treba pljackat programere. Uzimaju ogromnu lovu sto tipkaju i lupaju po tastaturi... Nidje veze, ti ga jarane ne placas, i nemas sta ti biti protiv. Ako cemo o tome, onda treba podici guzicu pa nesto uraditi po pitanju onog cega se pitas. STO TE KRADE POLITIKA U ZEMLJI U KOJOJ ZIVIS!! TO SU TVOJE, NASE PARE. A ovo sto trenutno pises te ne dodiruje....
MethodMan
Cuj ne moras nista raditi, valja doc do PSG jarane
manijacci8787
meepo
@MethodMan druže sto ti nisi potrčao za loptom. Profesionalni fudbaler ne moze biti svako.U ostalom industrija fudbala zarađuje ogroman novac tako da su i ogromne plate fudbalerima danas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.