Kao u erotskim filmovima: Slika koju je objavio Mauro s Wandom nije preporučljiva za mlađe uzraste

Kontroverzni argentinski par

Kao u erotskim filmovima: Slika koju je objavio Mauro s Wandom nije preporučljiva za mlađe uzraste

Edmir Škorić

Wanda Nara i njen suprug Mauro Icardi imali su poprilično turbulentnu godinu koju je obilježio skandal oko nevjere.

Wanda i Mauro su ove jeseni dospjeli na naslovnice tabloida. Napadača PSG-a supruga je optužila za aferu s Chinom Suarez, argentinskom glumicom i manekenkom, te je predložila razvod i sve je bilo spremno da se to i dogodi.

Ipak, situacija se smirila, Wanda i Mauro su se na kraju pomirili, a ona otkrila da ju je zadržala iskrenost napadača PSG-a.

Nakon pauze od društvenih mreža, Mauro je ponovo aktivirao svoj Instagram račun i objavio 'zapaljivu' fotografiju na kojoj se pojavljuje sa suprugom, a poza u kojoj su snimljeni bila je blago rečeno spektakularna.

U međuvremenu, zvijezda PSG-a i njegova supruga, koja mu je i menadžerica, optuženi su za pranje novca i korupciju. Tužbu protiv firme koju imaju, Work Marketing Football SRL, pokrenuo je Fernando Miguez, čelnik Nezavisne udruge za javna dobra u Argentini.

Prema argentinskom tisku, institucija koju vode njih dvoje "ugostila je novčana sredstva koja proizlaze iz sportskih aktivnosti jednog od njenih članova. To je crni novac, kako bi se izbjeglo plaćanje poreza vezano za kretanje međunarodnih fondova".

Postoji niz turbulencija u životu argentinskog para, ali čini se da strasti među njima ne nedostaje...

I dok uživaju zajedno, oboje čekaju januar i prijelazni rok. Wanda je navodno u pregovorima s Juventusom i njen suprug, koji ne igra puno u Parizu, mogao bi se vratiti u Seriju A makar na posudbu.

U Italiji je Mauro ostavio veliki trag. Od 2011. do 2013. je igrao za Sampdoriju i u 33 utakmice je postigao 11 golova. Nakon toga prelazi u Inter gdje je u sedam godina i 219 nastupa postigao 124 gola.

Top Komentari

Windy
pa što je onda objavljujete, kad su ovdje sve klinje
9 0
Sejo1979
Reko sam ja nemoze dan proci da ovaj papak za ovig portala ne objavi nesto ovoj krvavetini jesi se nalozijo malo je reci
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.