Bizarna scena u Parizu: "Icardi je pobjegao iz kreveta atraktivne ljepotice"
Foto Instagram

Wanda će da bude u šoku

Bizarna scena u Parizu: "Icardi je pobjegao iz kreveta atraktivne ljepotice"

M. Šljivak

Mauro Icardi je u protekom periodu bio u centru pažnje zbog bračnih problema koje je imao sa suprugom Wandom.

Wanda je otkrila da se Mauro u Parizu sreo sa Chinom Suarez i nakon toga je odlučila zatražiti razvod i pale su brojne teške riječi.

Međutim, brak su uspjeli spasiti. Ponovo su skupa, a Wanda tvrdi da joj je Mauro sve objasnio id a sa Chinom nije bilo ništa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWbWeino_u4/[/instagram]

Ipak, argentinski novinar Angel de Brito tvrdi drugačije. Čovjek koji ima ekskluzivne vijesti otkriva da se napadač PSG-a sa Chinom našao u jednom pariškom hotelu.

Došli su u i do kreveta, ali je Mauro na kraju pobjegao iz sobe i to iz bizarnog razloga.

"Njihov susret završio se na poljupcu. Nije bilo seksa jer mu je smetao miris u sobi u kojoj je bila China. Zbog toga je pobjegao iz hotela", saopštio je De Brito.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVqTTc6t0Bn/[/instagram]

Ovu vijest je potvrdila i Yanina Latorre, argentinska novinarka koja je bliska Wandi, pa tako Wandina opravdanja kako je njen muž samo kao prijatelj razgovarao sa Chinom.

Top Komentari

King_Kenny
...ovako sam ja sinoc pobjegao iz sobe majke od @NKZ1922 kad je njegov stari dosao kuci u pijanom stanju...
1 9
Erikdier21
Taman ja kontam šta je s njima i sto nema vijesti o njima kad sva sreca evo... dobro je jos su skupa, imam veliku brigu za njih
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.