TV emisija prelila čašu: Zbog ovog intervjua Wanda i Icardi na pragu razvoda!

Inostrani mediji donose nove detalje

TV emisija prelila čašu: Zbog ovog intervjua Wanda i Icardi na pragu razvoda!

E. Ganibegović

Wanda Nara i Mauro Icardi na korak su od razvoda unatoč činjenici da su se prošlog utorka oboje prvi put pojavili na televiziji kako bi detaljno ispričali Susani Giménez sve sapunice koje su nastale kao rezultat susreta nogometaša s Chinom Suarez. 

Ipak, čini se da je taj intervju kap koja je prelila čašu, tvrdi novinar Juan Etchegoyen.

Intervju je započeo s Wandom koja je vrlo detaljno ispričala kako je saznala za navodnu nevjeru svog supruga, kao i hronologiju svih skandala koji su se u tom periodu dešavali.

No, neočekivano, Susana Giménez se obratila fudbaleru PSG-a, što je bio okidač za raspravu koja je uslijedila.

Prema navodima inostranih medija, Icardi nije znao da će morati izaći na scenu, pokazujući nelagodu. 

Cijeli je sukob pokrenut jer Wanda navodno nije rekla mužu da će joj se obratiti Susana. Navodno, Icardi je čak prijetio da će ustati i otići sa snimanja.

Oglasi

Isti izvor navodi kako je razvod braka između dvoje supružnika samo pitanje vremena, te da razdvojenost ne doprinosi novom pomirenju.

Konačna odluka bi mogla biti objavljena u narednim danima, kada Wanda razgovara s djecom koju ima iz prošlog braka s još jednim argentinskim fudbalerom, Maxijem.

Hugo Lescano, profesor neverbalne komunikacije, analizirao je intervju koji je Susana Giménez vodila s Wandom Narom, u kojem je govorila o aferi koju je njezin suprug Mauro Icardi imao s Chinom Suarez.

U jednoj američkoj emisiji Lescano je analizirao Icardijeve pokrete, a obratio je pažnju na nekoliko stvari.

Nogometaš je spojio ruke na razini genitalija, a Lescano je to objasnio ovako:

Oglasi

"Ovo radimo  kada se osjećamo stvarno ranjivi, a sve što se događa oko nas izgleda prijeteće."

Pritom je primijetio da Mauro ne spušta noge na pod: "Ovo je pozicija koju vidimo na razgovorima za posao, kada su ljudi nervozni, ili na fakultetu, kada dečki dolaze polagati ispite, a nisu učili".

Ujedno je naglasio da je igrač PSG-a nosio odjeću koja mu je prekrivala vrat: “Ono što pokušavamo reći, a da to ni ne shvatamo, je da se pripremamo za napad.“

Zatim je istaknuo lik  Wande Nare. 

"Cijeli intervju pokazao je dvije emocije: jednu, tugu; a drugo je sramota. Sramila se što je morala ispričati što je Mauro Icardi napravio", rekao je Lescano i istakao da, sudeći prema njenim pogledima, Wanda još uvijek ne vjeruje svom partneru, iako ima određenu dozu empatije.

Oglasi

Podsjetimo se šta je to Wanda ispričala u ovom intervjuu.

"Pogledala sam na njegov telefon i vidjela sam razgovor. Očigledno je bilo sve namješteno, jer Mauro ne bi nikad pisao takve stvari. Reagovala sam preburno, ali navikla sam da sve govorimo jedno drugom", rekla je Wanda i dodala.

"Rekao mi je da su se vidjeli i da se ništa nije dogodilo. Bila je u Parizu i sreli su se. Zbog toga sam burno reagovala, ali sam kasnije pozvala Chinu i izvinila sam joj se za ono što se desilo".

Također, zahvalila se bivšem mužu što je od svega sklonio djecu:

"Zahvalna sam Maxiju za sve što je napravio. Uzeo je djecu kod sebe i držao ih je dalje od ovog. Hvala njemu i njegovoj djevojci".

Navodno je nakon svega Mauro do 2050. godine prepisao sva prava Wandi na imovinu koju posjeduje i ostat će bez ičega ako do rastave dođe, pa će svakako biti zanimljivo pratiti razvoj događaja.

Promo

Top Komentari

Zmaj19
A mene zaboleeee..... Koji ste vi levati.
3 0
tip
Jel mpguće da pišeš ovoliki članak o jednoj prosječnoj dronfi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi