"Svaki put kada je muž prevari, mora da joj plati milione eura"
Mauro Icardi za svoje nevjere mora debelo da plati.

Wanda sve naplati

"Svaki put kada je muž prevari, mora da joj plati milione eura"

Eldar Ganibegović

Itekako je poznato da je Mauro Icardi dosta puta bio nevjerovan Wandi Nari. Međutim, ona za to sve dobro i naplati i baš je briga.

Predstojećeg ljeta, Wanda Nara i Mauro Icardi proslavit će desetu godišnjicu braka. Braka, koji je nekoliko puta bio na ivici kraja.

Supruga Icardija koja mu je ujedno i agentica, dosta puta je bila prevarena. Svjesna je toga svega i sama, pa je poduzela određene korake.

Mauro Icardi plaća Wandi Nari za nevjere

Sama je potpuno finansijski nezavisna. Međutim, našla je način da i od Icardija izvuče novac svaki put kada joj bude nevjeran.

Prema riječima novinara Jorgea Lanate, Wanda Nara je natjerala Icardija da potpiše ugovor kojim se on obavezuje da će joj platiti nekoliko miliona eura svaki put kada "krivo zakorači".

"Sve piše crno na bijelo", rekao je pomenuti novinar, a prenosi španska Marca.

Oglasi

Podsjetimo, Wanda Nara je u jednom od nedavnih intervjua otkrila da je argentinski napadač imao preko 200 žena. 

"Oko 200 žena je prošlo kroz taj krevet, ali tek nakon mene je potpuno je uništen. Više od njega nije bilo ništa".

"Morala sam uzimati ibuprofen svaka četiri sata jer sam narednog dana bila u bolovima. Sjećam se dobro toga jer nikad ranije nisam doživjela tako nešto", ističe ona i dodaje:

"Da se te noći to nije dogodilo na taj način, vjerovatno od nas ništa ne bi bilo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi