Ispovijest najpoznatije žene fudbalera: "200 žena je prošlo kroz taj krevet, ja sam ga rasturila"
Kontroverzna Argentina napustila muža zbog ljubavnika (Foto: Instagram)

Bilo je žestoko

Ispovijest najpoznatije žene fudbalera: "200 žena je prošlo kroz taj krevet, ja sam ga rasturila"

Midhat Šljivak

Kontroverzni argentinski model Wanda Nara (37) iza sebe ima zaista burnu prošlost. Ona i Mauro Icardi zabili su nož u leđa njenom bivšem suprugu Maxiju Lopezu, a Wanda je sada otkrila kako je sve počelo i šta se dešavalo na početku veze.

Mauro Icardi uništio je porodičnu idilu svog prijatelja Maxija Lopeza. Ušao mu je u kuću i preoteo suprugu Wandu koja je danas s njim u braku.

O ovoj prevari je brujao sportski svijet. Wanda i Mauro su zbog toga privlačili pažnju gdje god da se pojavi, a 37-godišnjakinja je u jednoj emisiji otkrila kako je žestoka noć u krevetu s Maurom bila presudna u tome da ostavi Maxija.

Znala je da Mauro svaku noć ima drugu ženu. Odlučila je i ona da ga isproba i na kraju je ostala s njim.

"Oko 200 žena je prošlo kroz taj krevet, ali tek nakon mene je potpuno je uništen. Više od njega nije bilo ništa", ističe Wanda.

Oglasi

Nakon sastanaka s Maurom morala je uzimati tablete za bolove. Nije imala drugog izbora.

"Morala sam uzimati ibuprofen svaka četiri sata jer sam narednog dana bila u bolovima. Sjećam se dobro toga jer nikad ranije nisam doživjela tako nešto", ističe ona i dodaje:

"Da se te noći to nije dogodilo na taj način, vjerovatno od nas ništa ne bi bilo", ističe Wanda.

Wanda Nara boluje od leukemije

Wanda je krajem prošle godine podijelila informaciju kako boluje od leukemije i da je trenutno u fazi liječenja.

Ona je u julu prošle godine primljena u bolnicu u Buenos Airesu. Argentinski mediji su odmah otkrili da se radi o leukemiji, što je ona u početku opovrgavala.

Ipak, krajem godine je priznala kako ima zdravstvene probleme. Već mjesecima ide na hemoterapije, ali ne dopušta da je bolest tek tako pobijedi i poprilično je aktivna na svim stranama.

Učestvuje 37-godišnjakinja u raznim emisijama, pleše, pjeva veseli se. Borba i dalje traje, a svi su uvjereni da će izaći kao pobjednica.

Oglasi