Wanda Nara je ovoj ljepotici rasturila brak sa slavnim napadačem: "Bolno je, imaju dvoje djece"

Bio je nevjeran

Wanda Nara je ovoj ljepotici rasturila brak sa slavnim napadačem: "Bolno je, imaju dvoje djece"

Edmir Škorić

Simona Guatieri je još samo jedna od onih djevojaka koje se zaljube u poznate fudbalere, ali ubrzo shvate da su nevjerni.

Simona je osvojila srce bivšeg napadača Intera, činilo joj se da će pokraj njega zauvijek biti sretna, ali bajci je došao kraj.

Ona i Keita Balde su, prema novinaru Juanu Etchegoyenu, pokrenuli brakorazvodnu parnicu, a razlog je nevjera bivšeg igrača Intera.

“Pokrenuli su brakorazvodnu parnicu zbog preljuba, bio joj je nevjeran i s nekoliko žena” , rekao je novinar koji je pomno pratio priču u koju je upletena i Wanda Nara, supruga Maura Icardija.

Iako je Etchegoyen uvjeravao da je do rastave došlo zbog brojnih izdaja Keite Baldea, pojasnio je da to nije uzrokovala Icardijeva supruga.

Oglasi

"Razdvajanje se nije dogodilo zbog Wande Nare jer ona nije na popisu cura s kojima je varao svoju suprugu", pojasnio je.

Novinar je pak uvjeravao da su glasine o pokušajima Keite Baldea da osvoji Wandu pomogle Simoni da otvori oči i promisli o njihovoj vezi: "Rekli su mi da je Simona jako tužna i da je, nakon situacije s Wandom, počela shvatiti s kakvim muškarcem je dijelila život.

Postala je svjesna nevjere jer je imala pristup njegovim uređajima i sve je tamo pronašla, rekli su mi. To je i bolno jer imaju dvoje djece", tvrdi novinar.

Oglasi

Ujedno je objasnio da je, otkako je vijest izašla u javnost, dobio poruke od drugih ljubavnica koji su bili iskreni o razgovorima koje su vodili s fudbalerom.

"Mnoge žene koje su uspostavile neku vrstu veze s Keitom počele su zvati Simonu da joj kažu da njen muž razgovara s njima pokušavajući flertovati i pridobiti ih."

28-godišnji Keita Balde je rođen u Španiji, prošao La Masiju, a onda kao tinejdžer stigao u Lazio za koji je odigrao 110 utakmica i postigao 26 golova. Poslije je igrao u Monacu, pa na posudbama u Interu i Sampdoriji.

U Italiji je potom potpisao ugovor sa Cagliarijem, zatim otišao u Spartak Moskvu 2022. i prošle sezone proveo na posudbi u Espanyolu.

Sa Senegalom je osvojio Afrički kup nacija, a za nacionalni tim je na 40 mečeva dao šest golova.

Top Komentari

E.Car
Ko može varati ovakvu ženu?!?!?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti