Legendarni napadač tokom utakmice snimao golu ženu na prozoru, pa na svom profilu objavio snimak

Max Kruse "izenanđen"

Legendarni napadač tokom utakmice snimao golu ženu na prozoru, pa na svom profilu objavio snimak

E. Škorić

Bivši njemački fudbalski reprezentativac Max Kruse (35) svratio je u Berlinu na jednu amatersku utakmicu, ali čini se da mu jedini fokus nije bilo ono što se dešavalo na terenu.

Tokom same utakmice bivši njemački reprezentativac uočio je pikantan prizor izvan terena, što je zabilježio u svom Instagram storyju.

"Tačno moj svijet", napisao je dok je kamerom vrtio po terenu s umjetnom travom, ali ubrzo je zapazio neočekivanu scenu koju je snimio. Na prozoru stambene zgrade tik do sportskog objekta iznenada se pojavila potpuno gola žena.

"Ovdje u miru gledam fudbal", komentarisao je bivši napadač ovu scenu a potom usmjerio mobitel prema prozoru obližnje zgrade.

Ipak, očito je smatrao da je spektakl koji otkriva dovoljno zanimljiv da ga predstavi svojim 488.000 pratitelja na platformi društvenih medija. Nakon svega, gospođa je samo okrenula leđa svom poznatom promatraču i pred kraj klipa nestala natrag u stan.

Oglasi

Caption

Kruse danas ima dovoljno vremena za izlete na domaće amaterske mečeve nakon što je završio aktivnu karijeru u decembru prošle godine.

Tokom aktivne karijere bivši napadač igrao je između ostalih za Werder Bremen, Gladbach, Freiburg, Union Berlin i Wolfsburg.

Za sezonu 2023/24 pridružio se drugoligašu Paderbornu. Potkraj novembra ugovor je ipak sporazumno raskinut. Samo mjesec dana kasnije Kruse je objavio kraj karijere.

No, bez fudbala ne može, a čini se da mu se isplatilo to što je i ovaj vikend odlučio doći na jednu fudbalsku utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi