Supruga otišla u šoping s Lamborghinijem od 300.000 eura, pa ga nazvala u suzama

Ukrali im automobil, pa ga brzo pronašli

Supruga otišla u šoping s Lamborghinijem od 300.000 eura, pa ga nazvala u suzama

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Max Kruse našao se u centru pažnje nakon što je otkrio da su mu lopovi nedavno ukrali novog Lamborghinija.

Kruse je kupio nedavno Lamborghinija za čak 300.000 eura i s njim je prešao tek 5.000 kilometara, ali je potom u Wolfsburgu doživio veliku neugodnost kada mu je ukraden taj automobil.

Nekadašnji njemački reprezentativac sa suprugom Dilarom ima podcast na YouTubeu i u posljednjem izdanju otkrio je šta se dešavalo s njegovim automobilom.

Kruse je objasnio da je njegova supruga tog dana uzela automobil i da je išla u šoping, a nakon toga ga je nazvala i rekla mu da ne može da pronađe Lamborghinija i da on nije tu gdje ga je parkirala.

"Nazvala me i rekla šta se dešava. Govorio sam joj da uvijek ima taj problem da ne zna gdje je parkirala i da po sat vremena traži automobil. Bio sam umoran i mislio sam da će ga pronaći", priča Kruse i nastavlja.

"Nazvala me ponovo i rekla da je automobil nestao. Otišao sam s motorom po nju i automobila zaista nigdje nije bilo".

Oglasi

Njegova supruga nije znala šta se dešava i počela je plakati jer je bila svjesna da je automobil ukraden. Međutim, Kruse ju je smirivao jer je znao da ona nije kriva za to što se desilo.

"Govorio sam joj da ne brine i da je automobil osiguran. Bitno je da je ona dobro", dodao je Kruse.

Samo dva dana kasnije policija im je javila da je automobil pronađen i to samo dvije ulice dalje od mjesta gdje je ukraden. Šteta je bila vidljiva, ali ništa što se već ne može popraviti.

Their Lamborghini Urus was completely smashed

The car turned up two days after being stolen

"Kopirali su kod od ključa i tako su uspjeli da ga otključaju. Prozor je razbijen iznutra i moraju se mijenjati sjedišta zbog toga. Policija pokušava da sazna šta se desilo i ko stoji iza toga. Nije jasno nikome kako se automobil pojavio i šta je bio cilj tih ljudi koji su ga ukrali, pa kasnije parkirali dvije ulice dalje", kaže Kruse.

Otkrio je da je ukupna šteta na automobilu oko 40.000 eura, ali da će sve to pokriti osiguranje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi