Dva jarana istu ženu vole: Zna se u kakvom odnosu su Maxi Lopez i Mauro Icardi!
Ljubavni trougao koji je punio novinske naslovnice godinama unazad

Oteo mu ženu

Dva jarana istu ženu vole: Zna se u kakvom odnosu su Maxi Lopez i Mauro Icardi!

M. Šljivak

Maxi Lopez i Mauro Icardi nekada su bili veliki prijatelji. Igrali su zajedno u Sampdoriji, Maxi je Maura primio u svoj dom, a ovaj mu je sve naplatio otevši mu suprugu Wandu s kojom je već devet godina u braku.

Maxi Lopez i Mauro Icardi postali su veliki prijatelji kada je tada mlađahni Mauro došao u Sampdoriju 2012. godine. Primio je Maxi 19-godišnjaka u svoj dom, jeli su iz istog tanjira, a ovaj mu je zatim ukrao ženu Wandu.

Nakon toga prijateljstvo je nestalo. Njihovi međusobni mečevi izazivali su veliku pažnju, a na terenu ni pozdrava nije bilo. U kakvim odnosima su argentinski fudbaleri govorila je žena koja ih je obojicu zavela - Wanda Nara.

"Ja imam dobar odnos s Maxijem Lopezom. Međutim, Mauro i on se ne podnose", poručila je Wanda.

Saopštila je i kako je još uvijek u braku s Maurom i da do razvoda nije došlo iako su svi svjetski mediji pisali o tome.

"Icardi je moj muž i zajedno smo. Tako će biti do kraja života. On se zaljubio u normalnu curu, onu koja nosi pidžame, priprema pastes parmezanom i maslacem".

Oglasi

Wanda je očigledno slaba na muža. Oprašta mu sve, pa čak i prevare koje je imao u proteklom periodu.

"Ne znam šta se dogodilo. Duga je to priča, ali je i nebitna. Objavila sam neke stvari na društvenim mrežama, no na to sam sve navikla. Icardi je mladi i zgodan i normalno je da ga žene žele", poruka je Wande.

Traži ova atraktivna Argentinka više poštovanja od ljudi. Smatra da je to zaslužila, posebno kao menadžerica jer je odradila veliki transfer svog muža.

"Na kraju je Inter dobro prošao. Dobili su 70 miliona eura, osvojili su titulu i to sve zahvaljujući prodaji Icardija. Ja sam to završila sve".

"Ljudi nikad ne vide dobre stvari samo zato jer sam žena. Da je transfer uradio muškarac, novine bi pisale o tome. Imala sam odlične uspomene u Interu i uvijek ću biti interista", poručila je Wanda.

Oglasi