Wanda ima novog dečka? Poznati fudbaler, oženjen, otac dvoje djece i Icardijev bivši saigrač

Nova afera na pomolu

Wanda ima novog dečka? Poznati fudbaler, oženjen, otac dvoje djece i Icardijev bivši saigrač

A. Čaušević

Wanda Nara i Mauro Icardi bili su jedan od najpoznatijih parova na fudblaskoj sceni. Nakon što je bivšeg partnera, Maxija Lopeza, prevarila s bivšim napadačem milanskog Intera s kojim je poslije ustupila i brak, a zatim se upustila u vezu s pjevačem L-Ganteom, čini se da Argentinka na dlanu imati novu ljubav, također fudbalera i to oženjenog.

Inostrani mediji svakodnevno izvještavaju o privatnom životu sada već bivšeg para, Wande i Maura Icardija, koji je prekinuo prije nekoliko mjeseci i u toku je brakorazvodna partija.

I dok napadača Galatasaraya povezuju sa Venecuelankom Shannon de Limimom, počele su kružiti i glasine vezane za novog Wandinog dečka.

Naime, argentinski novinari su Wandu povezali sa Keitom Baldeom, 27-godišnjim igračem i sadašnjim fudbalerom moskovskog Spartaka, koji je ranije igrao u Seriji A.

Balde je itekako dobro poznato ime ljubiteljima fudbala, a prema paparazzima poznata influenserica je prošle sedmice imala susret sa senegalskim fudbalerom u Dubaiju.

Oglasi

"Wanda se posvađala sa Icardijem. Ono što mi kažu ljudi iz Icardijevog ogrkušenja je to da je pobjegla sa drugim fudbalerom i Icardijevim bivšim saigračem, Keitom Baledeom", kazao je argentinski novinar Jordi Martin u svojoj emisiji Uljezi.

Sam Icardi je u objavama na društvenim mrežama potvdio da ima poruke koje je Balde slao Wandi, ali da ih ne želi objaviti.

Posljednjih dana se špekulisalo da je napadač Galatasaraya Wandi blokirao kartice, ali kako je poručio putem Instagram storyja njegova bivša partnerica ima vlastitu karticu i troši novac sa zajedničkog računa.

Balde je nešto manje od deset mjeseci u braku sa Simonom Guatieri, a već dugi niz godina su u vezi i zajedno imaju dvoje djece.

Zgodna Italijanka za sada u potpunosti vjeruje svom mužu te je poslala jasnu poruku argentinskim novinarima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnzLrWJM2jJ/?hl=en[/instagram]

"Moj muž je fudbaler, a ne lice za žute štampe. Ne želim da nas povezujete s tim ljudima. Moje ime ne treba da bude pored njihovih imena", poručila je Simona.

Keita i Icardi su bili saigrači u sezoni 2018/2019 kada su obojica nastupali za ekipu Intera.

Top Komentari

stranputica
Samo to želim reći: Podrška Wandi!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije