Prvo joj je blokirao kreditnu karticu, a onda je Wanda dobila neočekivan poziv s aerodroma

Icardi krenuo po osvetu

Prvo joj je blokirao kreditnu karticu, a onda je Wanda dobila neočekivan poziv s aerodroma

E. Čaušević

Sapunica između Maura Icardija i Wande Nare se nastavlja nakon što je ona odlučila da s djecom preseli u Buenos Aires što se napadaču Galatasarayja uopšte nije svidjelo i odlučio je da se Wandi žestoko osveti zbog toga.

Već godinu dana traje sapunica između Maura i Wande, a sve je počelo kada ga je ona optužila da ju vara. Nakon toga su se nekoliko puta mirili i svađali, ali čini se da je došao kraj njihove ljubavne veze.

Icardi je ljut što je Wanda odlučila nakon svih tih godina da se vrati i živi s djecom u Buenos Airesu jer o tome uopšte nije razgovarala s njim.

Napadač Galatasarayja ne želi da njegova djeca žive tako daleko od njega i preko advokata je zadražio zajedničko skrbništvo nad kćerkama, ali je Wanda to odbila što je izazvalo bijes kod Icardija.

Icardi se odlučio na osvetu i znao je gdje treba da "udari" i gdje će Wandu najviće da boli, a to je novac.

On je prvo blokirao kreditnu karticu koju je Wanda koristila i imala je mogućnost da troši njegov novac, a da više to neće moći shvatila je dok je na odmoru plaćala jedan račun, no dobila je informaciju da je kartica odbijena nekoliko puta.

Oglasi

Argentinski mediji pišu da je Wanda bila itekako ljuta zbog toga i da nije očekivala da će Mauro ići tako daleko, ali sada je shvatila da se argentinski napadač ne šali jer blokiranje kreditne kartice nije jedina stvar koju je napravio.

Naime, pored toga on je oduzeo pravo Wandi da koristi njegov privatni avion s kojim je ona putovala kada je god to željela, a upravo je s njim otišla u Urugvaj na odmor s djecom.

Icardi je odlučio da Wanda više ne može koristiti privatni avion, te će se s odmora morati vratiti redovnom linijom između Punde del Estea i Buenos Airesa. Navodno, Wanda je dobila poziv s aerodroma da avion više nije tu, te da se pilot vratio u Istanbul na zahtjev Icardija.

Također, Icardi ne odustaje od starateljstva što se tiče njegovi kćerki Francesce i Isabelle, te je odlučio da angažuje advokatski tim kako bi dobio zajedničko starateljstvo i mogućnost da njegove kćerke mogu nešto duže boraviti u Istanbulu.

Wanda je nakon svega što je Icardi uradio poručila da se neće vraćati u Istanbul i da će on djecu moći viđati samo ukoliko dođe u Buenos Aires.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti