Maxi Lopez nakon oprosta Mauru Icardiju: Nisam mu samo oprostio, već sam mu i zahvalan

Argentinac iskren

Maxi Lopez nakon oprosta Mauru Icardiju: Nisam mu samo oprostio, već sam mu i zahvalan

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Maxi Lopez jučer je u izjavi za medije u ovoj zemlji izjavio kako oprašta Mauru Icardiju što mu je preoteo ženu Wandu.

Mauro i Maxi su bili veliki prijatelji. Ipak, prijateljstvo je prekinuto nakon što mu je Icardi preoteo suprugu Wandu Naru, pa je između njih godinama vladalo neprijateljstvo.

Maxi je na kraju poručio kako je oprostio Mauru sve što mu je napravio.

"Izabrao sam da budem sretan i odlučio sam neke stvari ostaviti u prošlosti. Stvari mogu ići dobro ili loše, a sve je do toga kako vi izaberete. Moj brak je propao, ali sam postao otac iz toga. Odlučio sam da živim s pozitivnom energijom i to zaboravim. To je jedino rješenje. Oprostio sam Icardiju i više nemam problema s njim. Cilj mi je da mi djeca budu sretna i to je sve. Sve ostalo je prošlost i okrenuo sam stranicu u životu", poručio je Maxi Lopez.

Nakon ove izjave ovaj fudbaler se odlučio još jednom oglasiti na društvenim mrežama. Ostavio je poruku na Instagramu, koju je potom i uklonio, ali nedovoljno brzo.

"Nisam samo oprostio Mauru, zahvalan sam mu što je odveo W od mene", napisao je.

Ubrzo je stigao odgovor Wande.

"Poštovanje je kao novac. Možeš za njega moliti, ali je bolje ako ga zaradiš"...

Očigledno da će saga između dvoje bivših supruga još dugo trajati, bez obzira na Maxijev oprost Mauru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi