Mbappe u garaži ima dvije "zvijeri" od 800.000 eura, ali ne može da ih vozi

Još nije položio vozački

Mbappe u garaži ima dvije "zvijeri" od 800.000 eura, ali ne može da ih vozi

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je najbolji mladi fudbaler svijeta, iako tek ima 21 godinu zahvaljujući svom fudbalskom znanju već je zaradio bogatstvo. 

Dijelić zarađenog novca Mbappe je potrošio i na skupocjena vozila što je nekako i svojstveno za moderne fudbalere.

Međutim, iako u garaži ima dvije "zvijeri" od 800.000 eura Mbappe ih ne može voziti, razlog je što nema vozačku dozvolu.

S obzirom na silne i broje obaveze odlični francuski fudbaler još uvijek nije stigao položiti vozački ispit, a to planira uraditi do sredine juna.

Mbappeova vozila Ferrari 458 i Audi R8 vozaju njegovi lični vozači, a često se za volanom ove dvije žestoke mašine može vidjeti i njegova majka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi