Život mu se promijenio jer liči na Mpabbea, a onda je odlučio pokazati svoje fudbalske "sposobnosti"

Zanimljiva priča stiže iz Engleske

Život mu se promijenio jer liči na Mpabbea, a onda je odlučio pokazati svoje fudbalske "sposobnosti"

Endin Čaušević

Ty McFee našao se u centru pažnje engleske javnosti zbog toga što itekako liči na Kyliana Mbappea.

Ovaj 28-godišnjak je preko noći postao senzacija na društvenim mrežama jer liči na mladog napadača PSG-a. McFee je otkrio da su sličnost otkrili njegovi drugovi prije dvije godine, te da on sam to nikada ne bi primijetio.

Nakon toga njegov život se promijenio jer ga mnogi zaustavljaju na ulici kako bi im dao autogram i slikao se s njima je rmisle da je to zaista Mbappe.

"Svakodnevno me ljudi zaustavljaju na ulici i traže da se potpišem na dres, loptu, pa čak sam se jednom potpisao na biciklo. To je meni zabava i ako ću nekoga usrećiti samo što ličim na Mbappea onda je to zaista odlično. Svaki put barem neko ko me sretne okrene se i pita da li sam ja Mbappe. Život mi se itekako promijenio zbog toga i u tome uživam", rekao je McFee.

No, McFee ima jednu veliku "manu", a to je što su mu fudbalske sposobnosti daleko od Mbappeovih. On je svjestan da mu fudbal ne ide baš dobro i zbog toga izbjegava da pokazuje svoje "vještine" s loptom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi