Mbappeov izraz lica sve govori: DJ pitao Adu zna li tverkovati, pa se morao izvinjavati

Šok za sve prisutne

Mbappeov izraz lica sve govori: DJ pitao Adu zna li tverkovati, pa se morao izvinjavati

E. Čaušević

U Parizu je sinoć održana dodjela Zlatne lopte, a po prvi put u historiji ovu nagradu dobila je i najbolja fudbalerka svijeta.

Prvu Zlatnu loptu u ženskoj konkurenciji osvojila je norveška igračica Ada Hegerbeg koja već neko vrijeme nastupa u dresu Lyona. Ipak, ona ovu dodjelu neće pamtiti baš po lijepom, a za to je krivac DJ Martin Solveig koji je imao zadatak da svojom muzikom zabavlja prisutne.

Ipak, kada je Hegeberg dobila ovu nagradu na iznenađenje mnogih DJ je imao pitanje koje je šokiralo sve prisutne. On je pitao najbojlu fudbalerku svijeta da li zna da tverkuje, a na njenom licu se jasno vidi da je ostala bez teksta.

Na ovo pitanje čak je i Mbappe ostao zbunjen, a DJ Martin Solveig se našao na udaru javnosti. Nakon ceremonije u Parizu on se oglasio u javnosti, te izvinio Adi i poručio da nije imao namjeru da je uvrijedi.

"Izvinjavam se njoj što sam joj postavio takvo pitanje. Mislio sam da će to biti smiješno i zabavno, ali sam očito pogriješio. Nisam imao namjeru da uvrijedim nju ili bilo koju ženu. Iskreno mi je žao što se to desilo", poručio je Solveig.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi