Neymar u suzama, njegov blizak prijatelj je mrtav

Preminuo brazilski reper

Neymar u suzama, njegov blizak prijatelj je mrtav

Edmir Škorić
Teme:

Popularni brazilski reper Kevin Nascimento ili poznatiji kao MC Kevin preminuo je sinoć u Riju nakon pada s 11. sprata hotela u kojem je boravio.

Ova vijest pogodila je napadača PSG-a Neymara, s obzirom na to da su on i slavni reper bili jako bliski prijatelji. Mc Kevin je čak imao tetovažu brazilskog reprezentativca na ruci i bio je jedan od najvećih fanova nekadašnjeg igrača Barcelone.

Neymar je na društvenim mrežama odmah objavio u nevjerici smrt svog prijatelja.

"Ne vjerujem, 23 godine... Dijete, kunem se da ne znam šta da kažem. Samo da ti zahvalim za naklonost koju si imao prema meni, tetovaži, dresu, fotografijama, kopačkama, majicama i slično. Dogovorili smo se sada da se nađemo na mom odmoru, ali nažalost do toga neće doći. Počivaj u miru", napisao je Neymar na društvenim mrežama. Policija radi na slučaju i želi da potvrdi da li je riječ o samoubistvu ili je slavni reper gurnut u smrt.

MC Kevina na Instagramu je pratilo gotovo devet miliona ljudi, ali i 535 hiljada pretplatnika na njegovom YouTube kanalu.

Prije nego što su vezu ozvaničili u aprilu, Kevin i njegova supruga Deolane također su prolazili uspone i padove. U decembru prošle godine videozapisi navodne rasprave njih dvoje dobili su prostora na tračerskim profilima na Instagramu.

U februaru su Kevin i Deolane okončali vezu, ali priznao je da mu je nedostajalo žensko društvo. "Žalosno je znati da sam izgubio ženu svog života. Bio sam nezreo. Svako ljudsko biće griješi u životu, mislim da živim vrlo intenzivan i vrlo težak život. Imali smo najbolje trenutke zajedno", poručio je tada.

Nakon što su nastavili ljubavnu vezu, njih dvoje otputovali su u Dubai, a nedavno su se i vjenčali.

"Ti si i uvijek ćeš biti ljubav mog života. Najljepša ljubav koju sam ikad imala, čovjek koji me najviše volio i divio mi se. Pođi s Bogom, moj dječače! Uvijek ću te voljeti", napisala je Deolane, koju je vijest o smrti repera najviše pogodila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije