Meho Bešić otvorio dušu: Sjetio sam se djece i zato nisam potegao ništa iz ladice

Otac bh. reprezentativca

Meho Bešić otvorio dušu: Sjetio sam se djece i zato nisam potegao ništa iz ladice

M. Šljivak

Otac bh. fudbalera Muhameda Bešića, Meho Bešić, našao se u centru pažnje javnosti nakon sukoba na ulicama Srebrenika sa borcem Fahrudinom Ferizovićem.

Ferizović je potom izjavio da je sukob nastao zbog duga od 11.000 eura koje mu Bešić duguje i istakao je kako je Meho kod njega založio skupocjeni sat Waynea Rooneyja kojeg je dobio od sina.

Meho je za Avaz opovrgao bilo kakav dug i tvrdi da mu je Ferizović skinuo sat sa ruke dok ovaj nije bio u svjesnom stanju.

"To je laž, ja nikom ništa nisam dužan. Taj majmun Ferizović je kamatar i oni su izmislili nekakve dugove. To su kamateri i imaju svoju banku", rekao je Bešić za Avaz i dodao je:

"Bila mu je čast kada smo se upoznali 2014. godine, kada je BiH otišla u Brazil. Oni su htjeli da budu Muhamedu menadžeri. Malo sam pod stresom, čudi me kako ljudi mogu da lažu i petljaju. On nema dana radnog staža, a ja imam 25 godina u Njemačkoj i izveo sam djecu na pravi put", priča Bešić.

Ističe da mu je Ferizović davao određene ponude.

"Nekoliko puta me zvao, nudio neke stvari, a ja sam mu da bih izbjegao susrete sa njim govorio da me ne zove jer nemam para. On mi je govorio da nema veze da ću platiti kad budem imao. Ovaj fićfirić Leki je pseto, potrčko. Otimali, pljačkali, lajali, nema šta nisu radili i sada im je Meho Bešić problem".

Nastavio je i o založenom skupocjenom satu kojeg je na poklon dobio od sina Muhameda, člana Evertona.

"Iskoristio je moje loše stanje. Bio sam pod sedativima jer sam tada bio ranjen u sukobu sa komšijama. Tada mi je uzeo sat sa ruke da ga malo pronosa, a on je meni uvalio kinesku kopiju od 40 dolara", rekao je Bešić za Avaz.

Tvrdi da nije želio da se tuče na ulici.

"Sjetio sam se svoje troje djece i zato nisam posegnuo za nečim iz ladice automobila. Sjeo sam na suvozačevo mjesto i govorio mu da se makne. Izašao sam kada sam čuo da govori 'izađi pi****e". U njemu su dva metra, a ja sam malo podeblji gospodin koji je visok 1.85".

Muhamed Bešić se zbog svega dosta nasekirao.

"Nazvao me i rekao: "Nemoj, babo, pusti". Žao mi je što se djeca sekiraju"; završio je priču Meho.

Top Komentari

Opijum
Kome vi dajete medijski prostor braćo moja draga.. Boze sacuvaj
50 0
Doktor101
Pa jeste li vi debili normalni? Kome vi pažnju posvećujete stoko. Joj seljaka...
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi