Vozilo za kojim mnogi žude

Mercedes Lucha Ibaneza oduzima dah

4

Komentari (4)

prka
Skoro nadam se da si dosao do oduzetog daha. Nego, ova djeca sto se ne mogu lijeciti gore na klinicnom oduzmel ti to malo daha a ?
Realist
Bolji je prosli onaj bjeli ali nije mogo stat u traku u vecini ulica pa ga je moro zamjenit
Benjamingst
Oduzima dah... ??? Novinaru mozda tebi oduzima dah zato sto nemas auta... ali 99.9% posto ljudi iz EX YU auto gledaju kao prevozno srestvo... Primjer jedan: jedan nas Bosanac ima firmu ovdje on je vozio doskora BMW 2006 godiste, radio napirno da ima firmu koja ce njemu donjeti profit. Nakon 11 godina rada I truda sebi je uzeo isti mercedes kao taj na slici, ali uvjek kaze Auto pare ne donosi nego uzima.... treba pare ulagati gdje ces pare za zaradjujes ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.