Sve je tako čudno: Messi po prvi put "progovorio" na engleskom i zadivio navijače

Nismo ga čuli do sada

Sve je tako čudno: Messi po prvi put "progovorio" na engleskom i zadivio navijače

Esmer Oštraković

Navijači su ostali zapanjeni nakon što su prvi put čuli da Lionel Messi govori engleski. Messi je rođen u Rosariju, u Argentini i najbolje se snalazi sa španskim jezikom.

Poslije španskog Messi je načuio katalonski tokom svog sjajnog boravka u Barceloni. Obzirom da je uvijek pričao na španskom jeziku mislilo se da Messi ne zna engleski jezik.

Niko nikada nije čuo da Messi daje intervju na engleskom, umjesto toga, često je prevođen i titlovan. Međutim Leo zna malo engleskog.

Tako je barem prikazano na snimku koji je postao virala na internetu, gdje mesi govori malo engleskog, a navijači su ostali zapanjeni.

Na snimku se vidi Messi sa svojim saigračem iz PSG-a, Marcom Verattijem, a sa njima je i Julius Dean koji im pokazuje trikove.

Dean je izvodio magiju za slavne ličnosti poput Drakea i Post Malonea, kao i za tenisku zvijezdu Novaka Đokovića, te legendarnog Tonyja Hawka.

Oglasi

Nedavno je pokušao da razbije um Messija, koji je i sam na neki poseban, fudbalski način, pravi mali mađioničar.

Messi i Verratt se drže za ruke dok je Dean pokušavao da objasni trik. U početku je odbrojavao na španskom jeziku, a onda je rekao da mora da vježba španski.

Čini se da je Messi tada kratko dobacio "veoma lijepo od tebe", a to je izazvalo veliki smijeh od njegovog saigrača iz PSG-a.

Ipak, navijačima i ljudima koji vole Messija sve ovo je jako simpatično, te je video jako brzo posto viralan na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi