Mourinha pitali da li je bolji Messi ili Ronaldo - Odgovor Portugalca nasmijao cijeli svijet

Našao je način da se "izvuče"

Mourinha pitali da li je bolji Messi ili Ronaldo - Odgovor Portugalca nasmijao cijeli svijet

Admin Čaušević

Brilijantan odgovor dao je Jose Mourinho kada je upitan da li je za njega bolji fudbaler Leo Messi ili Cristiano Ronaldo.

Godinama unazad upravo ova dva fudbalera vode bitku oko toga ko je najbolji fudbaler na svijetu, a naravno svako ima svog favorita.

Njihova borba bila je posebna u godinama kada je Ronaldo igrao u dresu Real Madrida, a Leo Messi naravno u dresu Barcelone.

Nakon što je Messi osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, mngoi smatraju da mu je samo to trebalo da dokaže da je bolji igrač od Ronalda.

Brilijantan odgovor dao je Jose Mourinho kada su ga upitali ko je bolji.

Oglasi

"Mislim da su sretni ili nesretni, kako god želite, jer igraju u istoj generaciji. Sretni su jer se mogu natjecati jedan sa drugim.

"Gledaju jedan na drugog kao pozitivce i uvijek motivišu jedan drugog da daju više i da budu bolji", rekao je Mournhio, te je nastavo.

"Da ih nema dvojica, nego da je samo jedan od njih, taj bi svake godine dobijao Zlatnu loptu", ubijeđen je Mourinho.

"Smatram da su postavili ljestvicu veoma visoko za sve fudbalere koji dođu poslije njih. Oni neće trajati vječno", završio je Mourinho.

Tako je Mourinho na genijalan način izbjegao odgovoriti ko je za njega bolji od ova dva fudbalera.

Top Komentari

E.Car
Ronaldo zagorio pa mora ljubiti ilegalno po Iranu!!! Lik ima seksualnu robinju koju može nategnuti kad želi a nju žele svi na svijetu!!!
0 3
HamzaVojvoda
Covek velicinu pokazuje ljubav prema zeni u kolicima ona sva srecna, kakvi zagorio kakvo bicevanje pa nije Islam tu da kaznjava ljude kad dobrotu ljubav toplotu pokazu. To ako Iran uradi daleko su od Boga...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti