Messi odveo saigrače na večeru, ali neko je falio...

U vlastitom restoranu

Messi odveo saigrače na večeru, ali neko je falio...

E. Škorić

Argentinski nogometaš Lionel Messi u petak navečer je u restoranu u Barceloni ugostio svoje saigrače.

Barca u nedjelju igra protiv Villarreala, a u petak je Argentinac došao na ideju da bi bilo dobro da se svi okupe na večeri u restoranu Bellavista del Jardin del Norte koji je otvoren prošle godine.

Nedostajalo je nekoliko prvotimaca, nije bilo ni Hrvata Ivana Rakitića, mada ne postoji objašnjenje zbog čega je Raketa izostao s večere u petak.

Messijeva želja je da na ovaj način pokaže timski duh Katalonaca pred važne mečeve u La Ligi, posebno nakon brojnih glasina o tome kako ne voli pojedine saigrače i kako želi da odu s Nou Campa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi