Messijeva supruga je fotografijom otklonila sve dileme

Jednostavno se vole

Messijeva supruga je fotografijom otklonila sve dileme

Edmir Škorić

Argentinski kapiten Lionel Messi je bez podrške porodice u Rusiji, a mediji su objavili kako je ponajbolji nogometaš svijeta u određenoj vrsti sukoba sa Antonellom.

Messijeva Argentina je očajna, lako bi se moglo desiti da ne prođe grupnu fazu poslije jednog osvojenog boda u prve dvije utakmice. Iako se od Messija najviše očekuje, njega baš i ne ide.

Nogometaš Barcelone ima navodno i privatnih problema, pa je njegova supruga Antonella otkazala dolazak u Rusiju, već je ostala uz sestru Carlu koja je nedavno dobila sinčića.

Onda su mediji u Argentini objavili kako postoje problemi u njegovom braku i da je to jedan od razloga što Leo nema podršku supruge, ali ona je sve to prekinula fotografijom za njegov rođendan.

"Uvijek zajedno i uz tebe više nego ikada", napisala je Antonella.

"Sretan rođendan moja ljubavi. Volim te previše! Hvala što si me učinio najsretnijom ženom na svijetu i za našu divnu porodicu", objavila je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi