Bivša misica Tuske obećala Mesutu petero djece, za sada im dobro ide

Amine ponovo trudna

Bivša misica Tuske obećala Mesutu petero djece, za sada im dobro ide

Edmir Škorić

Mesut Ozil i njegova supruga Amina Gulse objavili su dobre vijesti.

Amine je saopštila kako je trudna po drugi put sa slavnim bivšim reprezentativcem Njemačke koji trenutno igra u Turskoj za Fenerbahče. Ona se nalazi u trećem mjesecu trudnoće, javljaju turski mediji.

Amine je Mesutu rodila kćerku Edu, sada očekuju drugo dijete, a nedavno je skrenula pozornost kada je izjavila da planira s Mesutom imati petero djece. Čini se da uveliko rade na tome...

Ona je turska glumica rođena u Švedskoj, a njena zadivljujuća ljepota donijela joj je titulu Miss Turske 2014. godine. Iste je godine predstavljala svoju zemlju u izboru za Miss svijeta.

Aminina glumačka karijera u Turskoj započela je glumeći u turskoj televizijskoj seriji Asla Vazgeçmem - drami o ljubavi u kojoj je zadivljujuća ljepotica igrala glavnu žensku ulogu.

Oglasi

Ona je Mesuta upoznala 2017. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije u luksuznom hotelu na obali Bosfora. Vjenčanju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, uključujući neke od bivših Ozilovih suigrača iz Arsenala. 31-godišnji igrač nije tražio drugo nego od turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana da mu bude kum.

To je izazvalo neke kritike zbog Ozilove odluke, no poznato je da predsjednik Turske prisustvuje vjenčanjima slavnih, posebno tokom izbora.

Ozil i njegova supruga svoje prvo dijete dobili su krajem marta prošle godine.

Oglasi