Bila je noćna dama, a onda ime promijenila u Melek i prešla na islam - sve zbog slavnog fudbalera

Lovila je fudbalere

Bila je noćna dama, a onda ime promijenila u Melek i prešla na islam - sve zbog slavnog fudbalera

Edmir Škorić

Lijepe i zgodne djevojke često se lijepe za slavne fudbalere, pa ni njemačka glumica i ljepotica Ana-Maria Lagerblom nije odolila takvim tipovima. Čak trojicu je "zavela" iz iste ekipe, s jednim se proslavila, a danas su na potpuno različitim stranama.

Otac Mesuta Oezila otkrio je razlog zašto njegov sin nije potpisao za Bayern sada već davne 2010. nakon što je blistao u Werderu iz Bremena i konačno se odlučio za Real Madrid, ekipu za koju je igrao od 2010. do 2013. godine.

Mustafa, koji godinama nije bio u kontaktu sa sinom, u pdocastu za RTL+ je naveo da je njegov sin bio blizu Bayerna 2010. godine, ali je propalo zbog njegove "problematične veze".

"Godine 2010. Mesut je zamalo završio u Bayernu umjesto u Real Madridu, ali Bayernu se nije dopao njegov vodnos s Annom-Marijom Lagerblom", objasnio je Oezilov otac.

U to je vrijeme Mesut Oezil oko godinu i po hodao s glumicom Annom-Marijom Lagerblom, koja je od fudbalera starija sedam godina (veza je prekinuta u novembru 2010., a 2012. udala se za repera Bushida).

Oglasi

Mustafa tvrdi da je veza Mesuta Ozila s Anna-Marijom Lagerblom bila odlučujuća da Bayern ne potpiše ugovor s njegovim sinom.

Anna Maria Lagerblom je 2010. godine prešla na islam zbog Mesuta. Napravila je korjenite promjene tada, pa je počela da nosi odjeću kojom bi prekrila svoje tijelo, dok je prethodno bila oskudno obučena i zarađivala objavljujući golišave fotografije. Interesantno je da je zbog Mesuta uzela tursko ime, pa se zvala Melek. Zajedo s Mesutom je navodno čitala Kur'an i bila pravi pobornik islamske vjere.

Ona se smatrala glavnim razlogom Mesutovih dobrih igara na Svjetskom prvenstvu 2010. godine. Njemačka manekenka mlađa je sestra mnogo poznatije Sare Connor, njemačke pjevačice i TV ličnosti.

Oglasi

Do rastanka nje i Mesuta došlo je nakon što je bivši reprezentativac Njemačke napustio Njemačku i preselio u Španiju. Njoj je Mesut bio treći dečko koji je igrao za Werder, prethodno je bila sa Ludovicom Magninom, pa se potom još udala za finskog fudbalera Pekka Laerbloma, a nakon rastave upecala i samog Oezila.

Anna-Maria je sada supruga repera Bushida s kojim ima troje djece. Ona je do sada rodila čak osmoro djece, ali pored svega ova 41-godišnjakinja i danas izgleda kao san snova za mnoge muškarce.

A što se Mesuta Ozila tiče, on se u junu 2019. godine oženio sa dugogodišnjom djevojkom Aminom Gulse. Ono što je posebno zanimljivo, njima je na vjenčanju kum bio turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

Iako je običaj da mladoženja daruje mladu ili da joj uruči skupocjeni bračni poklon, par je odlučio da novac preusmjeri za liječnje 1.000 djece iz različitih krajeva svijeta.

Mesut Ozil iako Turčin, igrao je za Njemačku, ali je donio odluku da okonča reprezentativnu karijeru nakon neuspješnog Svjetskog prvenstva 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti