Michael Ballack po prvi put objavio javno svoju fotografiju nakon tragične smrti njegovog sina

Skoro da se nije oglašavao godinu dana

Michael Ballack po prvi put objavio javno svoju fotografiju nakon tragične smrti njegovog sina

Endin Čaušević

Legendarni njemački fudbaler Michael Ballack doživio je veliku tragediju prije godinu dana jer mu je poginuo sin Emilio.

Emilio se nalazio na odmoru u Portugalu i poginuo je kada je sletio sa četverotočkaša koji je zatim pao na njega i spasa mu nije bilo.

Ballackov sin poginuo je na licu mjesta iako je pomoć brzo stigla, ali nažalost samo su mogli da potvrde smrt ovog 18-godišnjaka. To je žestoko potreslo Ballacka koji mjesecima uopšte nije izlazio iz svog doma niti se pojavljivao u javnosti.

Skoro da se nije oglašavao na društvenim mrežama, te je samo jednom objavio fotografiju svog sina i na taj način se oprostio od njega.

Međutim, jasno je da i pored ove tragedije Ballack mora nastaviti sa svojim životom iako to nije uopšte lako. Ipak, čini se da je legendarni igrač konačno počeo ponovo da živi, a po prvi put nakon tragedije je objavio i svoju fotografiju na društvrenim mrežama.

Ballack je pokazao da se trenutno nalazi na odmoru i objavio je fotografiju na kojoj ga konačno možemo vidjeti nasmijanog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije