Michael Ballack u vezi s mladom djevojkom koja je bila prijateljica njegovog pokojnog sina

Život ide dalje

Michael Ballack u vezi s mladom djevojkom koja je bila prijateljica njegovog pokojnog sina

Edmir Škorić

Bivši njemački reprezentativac Michael Ballack (45) u vezi je sa 21-godišnjom manekenkom.

Sophia Schneiderhan je mlada djevojka koja je bila prijateljica Emilianu, 18-godišnjem sinu Ballacka, koji je poginuo u augustu prošle godine kada je sletio sa četverotočkaša u Portugalu. Ballackov sin je poginuo na licu mjesta iako je hitna pomoć brzo stigla, ali nažalost mogli su samo konstatovati smrt ovog tinejdžera.

To je naravno jako pogodilo bivšeg igrača Chelseaja, njegovu majku, brojne prijatelje, porodicu, ali i mnoge one koji su ga poznavali. Ballack je prolazio kroz težak period, pošto je prethodno raskinuo sa suprugom i godinama je bio usamljen, ali čini se da je najzad uspio da krene dalje.

Zaljubio se u 24 godine mlađu Sophiju, a interesantno je da je njemačka manekenka bila dobra prijateljica njegovog preminulog sina.

Umirovljeni slavni nogometaš je ranije uočen kako sa svojom mnogo mlađom djevojkom posjećuje Art Basel, sajam moderne i suvremene umjetnosti. Sophia je inače kćerka jednog poznatog njemačkog doktora i sa Ballackom se godinama poznavala.

Oglasi

Sophia radi za Louisa Models i ima preko 54.000 pratitelja na Instagramu, ali je njen Instagram profil privatan.

Što se Ballacka tiče, on je 2006. godine došao u Chelsea s kojim je osvojio naslov, a 2010. godine je napustio klub. Prethodno je igrao za Kaiserslautern, Bayer i Bayern s kojim je osvojio tri titule i tri kupa Njemačke. S Bayer Leverkusenom je 2002. godine igrao čuveno finale Lige prvaka protiv Real Madrida, ali je ostao bez trofeja. S Kaiserslauternom je bio prvak Njemačke 1998. godine, dok je s Njemačkom igrao finale SP-a 2002. godine.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije