Najveća noćna mora svakog oca: Owen u šoku kada mu je kćerka priznala šta je uradila

Nije krio razočarenje

Najveća noćna mora svakog oca: Owen u šoku kada mu je kćerka priznala šta je uradila

Endin Čaušević

Michael Owen našao se u centru pažnje engleske javnosti zbog svoje kćerke Gemme.

Gemma je nedavno bila na meti engleskih medija kada su se pojavile golišave fotografije s OnlyFansa, ali se na kraju ispostavilo da to nije Owenova kćerka već potpuno druga djevojka.

Međutim, samo nekoliko sedmica kasnije nekadašnji fudbaler ponovo je na naslovnicama engleskih tabloida i to zbog odluke svoje kćerke.

Naime, Gemma je odlučila da učestvuje u reality emisiji "Love Island" koji je poznat po eksplicitnim scenama i radnjama. Owen nije baš oduševljen odlukom svoje kćerke što je javno priznao.

Owen je otkrio da je bio itekako šokiran i razočaran kada mu je kćerka rekla da ide u tu emisiju, ali je na kraju poručio da će joj pružiti podršku bez obzira na sve.

"To je noćna mora svakog oca. Ipak, nemam sumnji da će nas učiniti ponosnim i šta god da uradi imat će našu podršku. No, nije bilo jednostavno kada mi je to rekla i bio je to malo šok, ali je svi podržavamo", rekao je Owen.

Image

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi