Optužili je da "živi od tatinog novca", ali kćerka slavnog napadača tvrdi da sve sama zaradi

Gemmu pogodila pisanja u medijima

Optužili je da "živi od tatinog novca", ali kćerka slavnog napadača tvrdi da sve sama zaradi

E. Škorić

Najstarija kći legendarnog napadača Michaela Owena započela je vlastitu karijeru.

Gemma Owen (19) je u julu 2021. godine predstavljala Veliku Britaniju na Evropskom prvenstvu u konjskim utrkama, a već neko vrijeme je vlasnica linije kupaćih kostima "OG Beachwear".

Iako mnogi kažu da živi od očevog novca, Gemma je zaplovila u poslovni svijet i samostalno zarađuje novac.

"Posao sam pokrenula sama. Dobivam puno negativnih i nestašnih komentara. Ljudi kažu da živim od tatinog novca, ali to uopće nije tako", kazala je, pa dodala:

"Želim razjasniti stvari i reći da moj otac nije bio financijski uključen u moj posao. Dobila sam novac za rođendan i to je bio moj budžet. Brzo mi je ponestalo novca i ima još toliko stvari koje mogu da učinim s mojim brendom. Sada moram pričekati da zaradim još novca".

Oglasi

Imam veliku sreću, ali mogu reći da je moj otac bio prilično oštar prema meni. Rekao mi je da je ovo budžet i da me nema namjeru sponzorisati", rekla je Gemma Owen za Daily Mail.

Ona je najstarije dijete bivšeg napadača Liverpoola, Manchester Uniteda i Real Madrida. Michael i supruga Louise osim nje imaju i Jamesu (16), Emily (14) i Jessicu (12).

Nedavno su engleski mediji objavili da Gemma ima otvoren profil na OnlyFansu gdje objavljuje golišave fotografije kako bi promovisala svoj brend, ali je Owen ubrzo sve to demantovao.

"Jasno je da Gemma nije na fotografijama i ona uopšte ne koristi OnlyFans niti se slika u bikiniju kako bi promovisala svoj brend", poručio je Owen.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CP3d5CRH97Y/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBOMeAcFMnD/[/instagram]

Top Komentari

King_Kenny
...dobra p*cka,nema sta.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi