Veliki planovi u životu Michaela Schumachera

Žele mir i tišinu

Veliki planovi u životu Michaela Schumachera

H. Zilić

Bitne životne planove sprema porodica legendarnog Michaela Schumachera.

Svjetski mediji prenose vijest da će porodica Schumacher kupiti vilu na Mallorci u vrijednosti od 27 miliona eura.

U pomenutoj vili Michaeal Schuamcher će imati potpunu tišinu, bit će daleko od javnosti, a i porodica će imati priliku za mir i odmor.

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera još uvijek se strogo čuva u tajnosti, iako je bilo nekih informacija koje na kraju nisu dobile zvaničnu podlogu.

Vila se nalazi na imanju koje je i Michael posjećivao helikopterom i imao namjeru da kupi dok je bio još uvijek aktivan vozač, a sada će supruga Corrina da ispuni želju svom suprugu.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Imanje će koristiti i sin Mick te kćerka Gina- Maria.

Kćerka Michaela Shucmahera bavi se konjičkim sportom, pa je jedan od ciljeva porodice Schumacher da se blizu vile i napravi veliki ranč za konje, kao i hipodrom za treninge.

Dok porodica Schumacher potpuno okreće životni list, sin Mick bi uskoro mogao promijeniti tim u Formuli 1.

Schumacher mlađi je ove sezone u bolidu Haasa osvojio prve bodove u karijeri, a špekuliše se da bi u novoj sezoni mogao u tim Alpine.

Naravno, većina zaljubljenika želi u budućnosti da Micka vide u bolidu Ferrarija u kojem je njegov otac stekao veliku slavu, mnogi smatraju da i Mick ima šampionski stil.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi