Schumacher je imao velike planove prije nesreće

Otkrio njegov nekadašnji menadžer

Schumacher je imao velike planove prije nesreće

Nekadašnji menadžer legendarnog F1 vozača Michaela Schumachera, Willy Weber, otkrio je da je Nijemac imao velike planove prije nego što mu se desila nesreća.

Podsjetimo, Schumacher je stradao krajem 2013. godine tokom odmora, a do dana današnjeg dana se o njegovo stanju ništa ne zna, ali jasno je da više nikada neće biti u stanju voditi normalan život.

Weber je otkrio da je Michael prije nesreće imao velike planove i to sa svojim sinom Mickom.

"Michael je bio nervozan zbog ulaska njegovog sina Micka u svijet Formule 1, a čak je htio da mu bude menadžer. To bi bila sjajna priča, siguran sam da bi uživao u tom poslu", rekao je Weber.

Inače, Mick je od nedavno test vozač Ferrarija u Formuli 1, ali sigurno da ima veliki pritisak u glavi.

"Mick je uvijek mislio da kao Michaelov sin mora da ostvari rezultate kao otac. To je veliki pritisak za njega", dodaje Weber.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi