Michele smatra da je De Bruyne savršen i da ima ono što niko drugi nema

Primjerom s večere to objasnila

Michele smatra da je De Bruyne savršen i da ima ono što niko drugi nema

Edmir Škorić

Michele Lacroix, supruga zvijezde Manchester Cityja, tvrdi da Kevin De Bruyne može da predvidi i vidi neke stvari prije drugih.

Valjda je ta sposobnost ključna u igri krilnog belgijskog nogometaša, pa prije svega brojnim asistencijama dokazuje da je jedan od najboljih kreatora igre na svijetu. Krasi ga izuzetna preciznost, ali prije svega pregled igre i mogućnost da u svakom trenutku nekog od saigrača gurne u veliku priliku.

Igrač je to kojeg Pep Guardiola posebno cijeni i ujedno najveća greška Chelseaja koji ga se svojevremeno prelako odrekao. Njegova supruga Michele opisala ga je na zanimljiv večer - kroz jedan primjer s njihove zajedničke večere.

"Ponekad tokom naše večere za stolom kažem: 'dušo, možeš li mi proslijediti salatu' i prije nego što otvorim usta da to izgovorim, salata je već na tanjiru. On vidi stvari koje drugi ne mogu", kazala je Michele.

Top Komentari

Vuk13
Uz sve te kvalitete je i presladak
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi