Majka (41) Ronaldovog sina otvorila račun na OnlyFansu, sprema nešto posebno

Michele ima velike planove

Majka (41) Ronaldovog sina otvorila račun na OnlyFansu, sprema nešto posebno

Edmir Škorić

Michele Umezu, bivša ljubavnica dvostrukog svjetskog prvaka, Brazilca Ronalda i majka njegovog djeteta, odlučila se u 41. godini pokazati na Onlyfansu. Osim toga, čak ima i razlog zašto to čini.

Još 2004. godine brazilska nogometna legenda Ronaldo upoznao je bodybuildericu Michele s kojom je imao ljubavnu vezu. Ronaldo je tada bio nogometaš Real Madrida i jako poželjan među ženama.

Ona je bila tek jedna u nizu manekenki s kojima je Ronaldo u to vrijeme hodao, ali mu je rodila sina Alexandera koji danas ima 17 godina.

Sada je Michele Umezu sve iznenadila i otkrila da je otvorila OnlyFans račun i na ovom sajtu za odrasle postavlja svoje gole fotografije i sličan sadržaj.

“Želim sve ovo napraviti u umjetničkom svjetlu. Već znam da postoje različiti stilovi. Želim praviti puno umjetničkih golih fotografija", kazala je Michele.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwDQ5oBuFKe/[/instagram]

Michele Umezu je profesionalka koja je osvojila više prvenstava i na bodybuilding gleda kao na oblik umjetnosti.

Bivšu sportistkinju navodno podržava porodica u realizaciji najnovije ideje, ali Ronaldo za to još ne zna. S druge strane, uz majku stoji njihovo zajedničko dijete po imenu Alexander.

“Kao umjetnica, svoje sam tijelo koristila i u sportu i sad me podržavaju ljudi koji su mi bliski. Umjetnost nema veze s vulgarizacijom. I prije sam bila manekenka, jer sam već sa 13 godina bila na modnim revijama u Japanu", dodala je Michele.

Oglasi

Žena koja je Ronaldu rodila sina bila je u velikom problemu: "Postala sam nezasita"

Sada je Michele priznala da je ranije uzimala anaboličke steroide i da je to dovelo do "nezasitnog apetita za seksom".

Otkrila je neželjene nuspojave koje je ova vrsta supstance za povećanje volumena tijela imala na nju, posebice na njen libido koji je vrtoglavo porastao.

Prema Ronaldovoj bivšoj partnerici, ti su lijekovi uzrokovali gubitak kose, pojavu akni i značajan porast seksualne želje.

Inače, kazala je da joj je bivši partner nagovorio da uzme steroide, ali da je napravljena greška. "U to vrijeme nisam puno razumjela tu temu. Moj bivši je sve loše vodio, a ja sam dobila akne, gušće dlake na tijelu, imala sam gubitak kose i glas mi se promijenio", rekla je 41-godišnjakinja.

Oglasi

“Zapravo, postoje neki hormoni poput testosterona koji povećavaju libido, a općenito žene koje ih koriste imaju visok libido… Postala sam nezasita. Ovo nije bilo zdravo, već je to bio i hormonski problem. Kažu da je testosteron hormon mladosti", dodala je ona.

Nedavno je kazala da traži ljubav svog života.

"Tražim muškarca s istim ciljevima i vjerom kao ja. Ne sramim se ovo reći, jer je to ono što stvarno želim".

Oglasi

Najnovije vijesti